Mark Ruffalonak agydaganata volt

Világ

Mark Ruffalonak agydaganata volt, amit azonban sokáig titokban tartott, hogy kímélje állapotos feleségét.

A színész és felesége, Sunrise Coigney éppen az első gyermeküket várták, amikor kiderült, hogy Ruffalo bal füle mögött egy dió nagyságú tumor van. Mark Ruffalo úgy döntött, a hírt nem mondja el terhes feleségének, hogy védje őt, és egyedül küzd meg a daganattal.

De azt a gondolatot, hogy a fiának esetleg apa nélkül kell felnőnie, sehogy sem tudta elviselni, ezért készített egy videófelvételt önmagáról születendő gyermekének – írja a twice.hu.

Biztos voltam benne, hogy meg fogok halni

– mondta a színész egy interjúban, aki ezért készített egy videófelvételt a fiának, akkorra, amikor már elég idős lesz ahhoz, hogy megértse. Szerencsére azonban a színész felépült. Kisfia születése után elárulta szeretteinek a betegségét, majd sor került a műtétjére is. A műtétet követően Ruffalo bal arca teljesen lebénult, és egy ideig abszolút nem is hallott.

Ez még karrierje elején történt Mark Ruffaloval, aki végül meggyógyult és a világ egyik legnépszerűbb sztárjává vált, de ami ettől fontosabb számára: harmonikus, boldog családban él már évtizedek óta. 2000-ben házasodtak össze a feleségével, három gyermekük született: Keen, Bella Noche, és Odette.