A Globális Békemozgalom az állampolgárok által irányított béketeremtő törekvések tizedik évfordulóját ünnepli

Májusban 59 országban, 89 helyszínen emlékeznek meg békeeseményekkel az állampolgárok által irányított béketeremtő törekvések első évtizedéről. Május 25-én 5 000 résztvevő gyűlt össze Dél-Koreában, a szöuli Olimpia Park Békekapujánál, és várhatóan emberek ezrei csatlakoznak a hónap végéig az eseményekhez a világ más részein is, többek között Svájcban, az Egyesült Államokban, Kínában, Japánban, Ausztráliában és Németországban.

Suhajda Szilárd Mount Everest

Suhajda Szilárd órák óta nem adott magáról életjelet a Mount Everestről – frissítve!

Szombat este elindult az alaptáborból, és megkezdte a csúcstámadást Suhajda Szilárd, aki – a tervek szerint – május 24-én mesterséges oxigén és teherhordók alkalmazása nélkül érne fel a Mount Everest 8848 méter magas csúcsára.

Ron De Santis Florida kormányzója

Ron DeSantis beszáll a republikánus elnökjelölti versenybe, komoly kihívót kapott Donald Trump

Az amerikai Szövetségi Választási Bizottság szerdán hivatalosan is nyilvántartásba vetette Ron DeSantist, Florida kormányzóját, aki elindul a republikánus elnökjelöltségért, és akit Donald Trump legesélyesebb vetélytársának tartanak a versenyben.

A Milken világkonferencián kipróbáltuk a magyar pólóválogatott titkos fegyverét

A napokban véget ért a 2O23 Global Konferencia, Los Angelesben. A világ egyik legnagyobb találkozóján – ahol 9OO előadó  284 panel-beszélgetésen osztotta meg a legújabb kutatások, befektetések fejlesztések eredményeit – a magyar vízilabda válogatott által használt terméket is kipróbálhattunk.