Kisvárda-DVSC 1-3

Gyönyörű gólokkal nyert a Loki – Kisvárda-DVSC 1-3 – videókkal!

Sport

Bár az 5. percben Mesanovic góljával a Kisvárda szerzett vezetést, végül a Loki remek egyéni teljesítményeknek köszönhetően, szépségdíjas találatokkal győzte le a szabolcsi kiesőjelöltet.

OTP Bank Liga, 26. forduló.

Kisvárda-DVSC 1-3 (1-1).

Kisvárda, 2580 néző. Vezette: Vad II.

Kisvárda: Kovács M. – Széles (Wellington, 73.), Jovicic, Ötvös – Nikolov – Navratil, Cipetic, Lucas (Melnik, 60.), Camaj (Spasic, 60.) – Makowski (Matic, 60.), Mesanovic (Ilievski, 68.). Vezetőedző: Feczkó Tamás.

DVSC: Megyeri – Baranyai, Dreskovic, Lagator, Ferenczi – Ojediran, Szuhodovszki (Loncar, 68.) – Vajda (Szécsi, 79.), Dzsudzsák (Manrique, 87.), Domingues (Bódi, 79.) – Bárány. Vezetőedző: Srdjan Blagojevic.

Gól: Mesanovic (5.), illetve Vajda (39.), Domingues (54.), Manrique (90.).

Sárga lap: Ötvös (23.), Cipetic (53.).

Remekül kezdett a bennmaradásért küzdő Kisvárda, ugyanis már öt perc után vezetést szerzett. Ezt követően az esélyesebb Debrecen magához ragadta a kezdeményezést, számos veszélyes akciót vezetett, azonban a lövéseket vagy blokkolták a hazai védők, vagy elkerülték a kisvárdai kaput. A minimális előny birtokában a Kisvárda gyors ellentámadásokra rendezkedett be, ezek is magukban hordozták a veszélyt a kissé kinyíló riválissal szemben. A szünet előtti negyedórában a hajdúságiak többször is a hazai védelem mögé tudtak kerülni a jobb oldalon, de a beadások egyszer sem találtak üres embert középen, viszont egy ízben Vajda egymaga oldotta meg a szituációt – befele cselezett, majd kilőtte a jobb felső sarkot -, ez jelentette az egyenlítést.

Vajda Botond egyenlítő gólja:

A második félidő nagy debreceni helyzettel indult: ezúttal pontos volt Vajda jobb oldali beadása, de Domingues óriási helyzetben mellé fejelt. Néhány perccel később viszont már nem hibázott a középpályás, amikor Dzsudzsák balról ívelt középre. Domingues szűk negyedóra alatt harmadszor is fejjel veszélyeztetett, ám első kísérletéhez hasonlóan elvétette a bal sarkot. A Kisvárda a hajrában sem tudott újítani, csupán egyetlen komoly lehetősége volt az egyenlítésre, igaz, Matic fejesénél a jobb kapufa mentett a debreceni kapus helyett. A hajdúságiak viszont többször is végleg eldönthették volna a három pont sorsát, ezt végül Manrique tette meg egy mesteri csavarással a rendes játékidő utolsó percében.

Dzsudzsák-Domingues összjátéka: