Dzsudzsák Balázs

Dzsudzsák: “Jól játszunk, csak nincs szerencsénk”

Sport

A MOL Magyar Kupa készített interjút Dzsudzsák Balázzsal, a DVSC csaapatkapitányával. A Loki vezére elárulta, ez az egy trófea hiányzik még a vitrinjéből.

Dzsudzsák szerint bár a tavaszi rajt nem sikerült a legjobban, nincs rossz hangulat öltözőben, aminek elsősorban az az oka, hogy nem a csapat játékával van a baj, csak a kapuhoz vezető utat nem találja a Loki.

“Sokkal jobban aggódnék, ha szerencsés pontszerzések mellett döcögne a játékunk. De nem ez történik, hanem jól játszunk, dominálunk a meccseken, csak nincs szerencsénk a kapu előtt”

mondta.

A Loki kapitánya úgy véli, kesergésre nincs ok, menni kell előre. és jönni fognak a gólok, eljön majd az az időszak is, amikor a kapufáról nem kifelé, hanem befelé pattannak a labdák.

Dzsudzsák szerint a DVSC képes meccsben lenni a Ferencváros ellen is:

“Mi nem a túlélésre akarunk játszani a Fradi ellen, hanem méltó kihívói akarunk lenni. Az idei két bajnoki meccsünk alapján versenyre tudunk kelni a Ferencvárossal, és úgy gondolom, ha sikerül a bravúr a MOL Magyar Kupában, azzal a sorozat esélyesévé lépünk elő.”

A cél pedig nem változott: a dobogóért és a kupadöntőért akarunk harcolni – jelentette ki Dzsudzsák Balázs.

Kapcsolódó:

Újrarúgatott Vidi-büntető, gól ellen beoltott Loki-támadók. Távolodnak a dobogós remények. Így láttuk a Fehérvár-Loki rangadót