Jön a Fradi-Loki meccs, közleményt adott ki a rendőrség

Sport

Az OTP Bank Liga következő fordulójában 2023. október 8-án 16.30 órai kezdettel FTC – DVSC mérkőzést rendeznek a Groupama Arénában (Bp. IX. ker. Üllői út 129.). A találkozó kapcsán a BRFK IX. ker. Rendőrkapitánysága közleményt adott ki – írja a dvsc.hu.

A szervező Ferencvárosi Torna Club és a rendőrség a szurkolók biztonsága, rendzavarás megakadályozása és a helyszín mielőbbi megközelíthetősége érdekében a labdarúgó-mérkőzésre érkező vendégszurkolók részére gyülekezési helyet hirdet meg, ahonnan a szurkolók rendőri kísérettel juthatnak el a Groupama Aréna vendégszektorához.

Debrecenből, illetve az ország keleti részéről autóval, buszokkal a mérkőzésre érkező DVSC-szurkolók a mérkőzés napján M3-as autópálya Szilasliget pihenőjének parkolójában gyülekezzenek 14.15-14.30 óra között. Innen a vendégszurkolók 14.45 órai indulással rendőri biztosítás mellett lesznek elkísérve a Groupama Aréna vendégparkolójáig.

Kérik, hogy a gyülekezési pontra személygépkocsival, kisbusszal érkező vendégszurkolók gépjárművezetői indulást megelőzően ellenőrizzék a jármű műszaki állapotát, mivel a lerobbanó, nem megfelelő műszaki állapotú gépjárművek nagymértékben akadályozzák a kísérés időben való végrehajtását, szurkolók stadionhoz történő eljutását!

Az érvényes belépőjeggyel nem rendelkező szurkolók nem kerülnek bebocsátásra a stadionba!!!

Megszólalt a DVSC Futball Zrt. cégvezetője: “Nem mondjuk azt, hogy itt egy bajnokcsapat van”

A rendőrség azt is kéri, hogy minden szurkoló hozzon magával arcképes hatósági igazolványt, mivel a belépésnél a biztonsági szolgálat a jegy használójának jogosultságát igazolvány alapján ellenőrzi!!!

Szeretnék a tisztelt szurkolók figyelmét felhívni, hogy a jegy hamisítása, illetve a hamisított jegy felhasználása bűncselekménynek minősül. A stadionba a szurkolók jegy és ruházat ellenőrzést követően tudnak csak belépni. Hamis jegy észlelése esetén annak tulajdonosa ellen minden esetben büntetőeljárás indul.

Ismételten felhívják a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök birtoklása szabálysértést valósít meg, így akinél ilyen terméket találunk, azokkal szemben szabálysértési eljárás indul. Az is szabálysértést követ el, aki arcát a sportrendezvény helyszínén, oly módon takarja el, hogy felismerhetetlenné váljon – közölte a BRFK IX. ker. Rendőrkapitánysága.