Joao Janeiro Craiova

Román csapatnál bukkant fel a Loki korábbi vezetőedzője, Joao Janeiro

Sport

Mindössze hat bajnoki meccs jutott a DVSC kispadján a portugál Joao Janeirónak, aki tavaly augusztusi menesztése után most talált magának új állást.

A DVSC előtt Szegeden, Kisvárdán és Dunaszerdahelyen is edzősködő Joao Janeiro a román elsőosztályú FC U Craiova 1948 együttesénél folytatja pályafutását.

A román bajnokság csütörtökön ért véget, ekkor dőlt el, hogy a kisebbik craiovai csapat lemaradt a nemzetközi kupaszereplésről. Janeiro Nicolo Napolit váltja a vezetőedzői poszton.

Adrian Mititelu tájékoztatása szerint egy plusz egy évre szóló szerződést kötöttek a portugál szakemberrel. A kitűzött cél a felsőházi rájátszás elérése,és ha lehet, az európai kupaindulás kiharcolása. A minimális cél a hatodik hely – fogalmazott Mititelu.

Egy jól megszervezett klubhoz érkeztem, a körülmények fantasztikusak. Büszke vagyok, hogy ezeket a színeket képviselhetem. (…) Azt akarjátok, hogy szép dolgokat mondjak, csak azért, hogy hazudjak? Én nem ilyen vagyok. Pragmatikus embernek tartom magam, a kemény munkában és a fegyelemben hiszek

– idézi Joao Janeiro „székfoglalóját” a Gazeta Sporturilor.

(nso.hu)