Srdjan Blagojevic DVSC

DVSC-Újpest: kemény meccsre számít Srdjan Blagojevic

Sport

Az utolsó, 33. forduló következik az NB I. 2022/23-as idényében, a 3. helyen álló DVSC szombaton 20 órakor az Újpestet fogadja a Nagyerdei Stadionban, a jegyeladások alapján jóval több mint 10 ezer szurkoló előtt.

Amennyiben a Loki nyer, egészen biztosan érmes, és kiléphet a nemzetközi porondra is. Csapatunk vezetőedzője, Srdjan Blagojevic nyilatkozott a várakozásairól a dvsc.hu oldalnak.

Az edző már a Ferencváros elleni mérkőzés előtt is arról beszélt, a dobogóért harcolnak. Azt a mérkőzést megnyerték, így tovább küzdenek az érmes helyezésért, de tudják, nem lesz egyszerű mérkőzés, nehéz feladattal állnak szemben, mert bár úgy véli, az idei szezon nem úgy alakult az Újpest számára, mint szerette volna, de nagyon jó a csapat.

Idén kétszer is játszottunk ellenük, egyszer győztünk, egyszer pedig döntetlen lett. Mindkét találkozóból nyilvánvalóvá vált, hogy erős az ellenfelünk és volt néhány helyzet, amikor a szerencse nekünk kedvezett. Kemény meccsre számítunk szombaton, érezzük a nyomást, de mindannyian arról álmodtunk, hogy ez megtörténjen. Győzni akarunk!

– mondta Srdjan Blagojevic. A sorsdöntő mérkőzésre szombat este 20:00-kor kerül sor, bárhogy is alakul, felfokozott lesz a hangulat a meccs után, így a klub arra kér mindenkit, semmiképp se szaladjon be a pályára, mert az bűncselekmény.