Emberelőnyben mentett pontot a Loki az Újpest ellen

Sport

2-2-es döntetlent játszott hazai pályán a DVSC az Újpest ellen az OTP Bank Liga 2021/2022-es szezonjának második fordulójában.

Az Újpest már a 6. percben vezetést szerzett a francia Croizet révén, majd a Loki Diaby kiállítása után a 14. perctől emberelőnyben játszott. Az újpesti játékos olyan durván rúgta meg Bárány Donátot, hogy a debreceni támadót később le kellett cserélni.

Az újpesti Bjelos Miroslav (j) és a debreceni Sós Bence (b) a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójában játszott Debreceni VSC – Újpest FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2021. augusztus 8-án. MTI/Vajda János

Az Újpest a második félidőben emberhátrányban is növelni tudta előnyét, ismét Croizet volt eredményes, ám a Bárány helyett csereként beállt Tischler Patrik két góljával pontott mentett a Loki a Nagyerdőn.

OTP Bank Liga, 2. forduló:
Debreceni VSC-Újpest FC 2-2 (0-1)
Debrecen, 7266 néző, v.: Bogár
gólszerzők: Tischler (77., 87.), illetve Croizet (6., 50.)
sárga lap: Bévárdi (5.), Sós (55.), Kusnyír (80.), illetve Kasztrati (67.), Jevtoszki (81.)
kiállítva: Diaby (14.)

Debrecen:
Kosicky – Kusnyír, Charleston, Nikolic, Ferenczi – Bévárdi (Sós, a szünetben) – Varga J. (Baráth P., 62.), Dzsudzsák, Ugrai (Soltész, 74.), Szécsi – Bárány (Tischler, 32.)

Újpest:
Pajovic – Kasztrati, Kutrumpisz, Diaby – Pauljevic, Csongvai, Bjelos (Jevtoszki, 81.), Mitrovic, Onovo – Antonov – Croizet (Szakály P., 87.)