Egygólos siker a Slovácko ellen is

Sport

A Loki szerdai második edzőmeccsén a cseh Slovácko csapata volt az ellenfél. A dvsc,hu információi szerint az első félidőben kiegyenlített, színvonalas, nagy iramú mérkőzés alakult ki. Volt olyan időszak, amikor a csehek birtokolták többet a labdát, és alakított ki helyzeteket, majd a DVSC-TEVA került mezőnyfölénybe. A 40. percben aztán megszereztük a vezetést, Balogh Norbert passzolta közelről a hálóba a labdát, amit Jovanovictól kapott.

A második félidő elején Verpecz István nagyot védett egy cseh akciónál. Az esetnél ütközött az ellenfél játékosával, ápolni is kellett. Folytatta a játékot, további védései voltak, de érezte a lábát, így a biztonság kedvéért cserét kért. Jó ideig a Slovácko térfelén folyt a játék, majd ellenfelünk sort cserélt, és a friss labdarúgók lendületet vittek csapatuk játékába. Többször is a kapunk elé kerültek, de gólt nem tudtak szerezni, így a DVSC-TEVA 1-0-ra megnyerte az összecsapást.

DVSC-TEVA – 1. FC Slovácko 1-0 (1-0)

Belek. Vezette: Oláh G. (Buzás, Medovarszki)
DVSC: Novakovics (Verpecz 46.) – Lázár (Ferenczi 77.), Mészáros, Morozov, Korhut – Jovanovic, Szakály, Mihelic (Sidibe 54.), Sós – Kulcsár, Balogh N.
Gól: Balogh N. (40.)