Kulcsár Tamás és Dombi Tibor góljával nyert a kis Loki

Sport

Hazai pályán a Salgótarján ellen zárta az NB III Keleti csoport őszi sorozatát a DVSC-DEAC csapata. A kezdőben szerepelt Kulcsár Tamás, aki eltiltás miatt NB I-es meccseken nem léphet már pályára idén, és visszajátszott Ferenczi János is.

Az első félidőben nagy fölényben futballozott a kis Loki, de gólt nem sikerül rúgni. Az ellenfél alig lépte át a felezővonalat, semmilyen veszélyt nem jelentett a kapunkra. A szünet után is a mieink irányították a játékot, és a próbálkozásokat a 74. percben végre siker koronázta, amikor Kulcsár Tamás labdát szerzett a 16-osnál, majd gondolkodás nélkül a jobb felsőbe bombázott. Alig telt el négy perc, és máris kettővel mentek a hajdúságiak, ezúttal Dombi Tibor volt eredményes, aki Kulcsár Tamás passzából bólintott a hálóba.

A DVSC-DEAC teljesen megérdemelten szerezte meg a három pontot. Bár nem volt könnyű dolga csapatunknak a védekezésre berendezkedő SBTC ellen, de végül sikerült felőrölni a vendégeket.

NB III Keleti csoport, 15. forduló
DVSC-DEAC – Salgótarjáni BTC 2-0 (0-0)

Oláh Gábor utcai stadion. Vezette: Kátai (Márkus, Galán)
DVSC-DEAC: Rácz – Ruzsa, Kinyik, Kovács, Illés – Dombi, Berdó, Ferenczi, Nagy K. (Györky 86.) – Kulcsár, Juhász (Nagy A. 59.)
SBTC: Kozma – Kerényi, Privigyei, Csornij, Sólyom – Horváth, Banai, Tarlósi (Nagy K. 34.), Szlezák – Ludányi (Bakos 83.), Liszka
Gól: Kulcsár (74.), Dombi (80.)

dvsc.hu