Minden egyetemi csapat győzött

Sport

Eredményesen zárták a legutóbbi fordulót a DEAC futball és futsal csapatai. A sűrű köd miatt elmaradt a DEAC II – Vámospércs rangadó.

Labdarúgás:

Megyei I. osztály

Téglási VSE – DEAC: 0-2 (0-0)

A megye I. középmezőnyéhez tartozó Tégláshoz látogatott legmagasabb osztályban szereplő csapatunk a 3 pont reményében, ha nehezen is, de teljesítették Sáfár Lászlóék.

DEAC: Oláh D. – Ozsváth J., Tóth Z., Varga M., Csörgő K., Révai Z. (Sáfár L.), Fodor T., Molnár M., Boros M. (Garamvölgyi P.), Csák Zs. (Bencze Z.), Kincses D. (Szász E.). Edző: Sáfár László.
Gól: Boros M., Bencze Z. Jók: Csörgő K., Garamvölgyi P., Boros M., Oláh D. Ifi: 2–4.

 

Sáfár László: – Ellenfelünk a sok hiányzó ellenére is nagyon szervezetten játszott, nagyon megnehezítették dolgunkat. Jól nem játszottunk, de a három pontnak nagyon örülünk.

 

A múlt hétközben lejátszott bajnoki mérkőzésen:

 

DEAC – Berettyóújfalu 3-1 (0-0)

Az újfalui futsalosok BL mérkőzése miatt előrehozott találkozón két lelkes fiatal csapat találkozott, ha nehezen is, de sikerült megnyernie az egyetemi gárdának a fordulatos találkozót.

DEAC: Oláh D. – Ozsváth J., Tóth Z., Barabás Z., Csörgő K., Révai Z. (Sáfár L.), Fodor T., (Szász E.), Molnár M. (Takács Á.), Boros M. (Horváth A. N..), Csák Zs. (Bencze Z.), Kincses D. Edző: Sáfár László.
Gól: Takács Á., Tóth Z., Csák Zs. illetve  Jancsó A.

 

Megyei II. osztály, észak

DEAC II – Vámospércs: elmaradt

Nagy várakozás előzte meg ezt a rangadót, ugyanis a listavezető az 5. helyezett Vámospércset fogadta. A várakozás tovább tart, ugyanis a mérkőzés 20. percében 0-0-s állásnál a köd miatt a játékvezető félbeszakította a mérkőzést.

 

Megyei II. osztály, dél

Kismarja – DEAC MK 1-2 (1-0)

Az otthon mindig erős kismarjai együtteshez látogatott az előző fordulóban magabiztos 11-0-s győzelmet arató MK-s gárda. A múlt hétvégén már egy sokkal nehezebb mérkőzésre lehetett számítania a debreceni csapat játékosainak, ez így is lett, és csak a második félidőben tudott felülkerekedni ellenfelén a DEAC együttese.

DEAC MK: Makó K. – Tóth L., (Kanyó M.), Rácz N., Juhász R., Kiss A., Varga B., takács T., Moskovits G., Varga V., Gyöngyösi M., Németh N. (Molnár B.) Edző: Pöszmet Tibor.
Gól: Kovács L., illetve Moskovits G., Varga V. Jók: senki, illetve az első félidőben Makó K. , a másodikban az egész csapat. Ifi: 5–0.

Pöszmet Tibor: – Katasztrofális első félidőt követően örülhettünk az egy gólos hátránynak, ám a szünetben sikerült rendeznünk sorainkat és a második játékrészben megérdemelten fordítottuk a magunk javára a mérkőzést. Az elmúlt heti debütálása után Molnár Bálint a második félidőben ugyanazon a szinten folytatta, ahol az előző hétvégén abbahagyta.

 

Futsal

 

Férfi NB II

DEAC – MVFC Berettyóújfalu II. 8-5 (1-2)

Nemcsak megyei, hanem az NB II keleti csoportjának egyik legnagyobb rangadóját rendezték meg a legutóbbi fordulóban, amikor is az éllovas Mezei Vill II. csapata látogatott a második helyezett DEAC-hoz. A mérkőzés előtt mindkét csapatnak 21 pontja volt. Nagy küzdelemben végül a debreceni gárda szerezte meg a győzelmet.

DEAC: Végső Zs. – Batári G., Kántor T., Fábri D., Kerti L. cserék: Elek G., (kapus), Angyalos A., Varga D., Pallai Zs., Bagi T., Juhász B., Révai Z.,  Edző: Milbik Kálmán.
Gól: Pallai Zs. (2),  Bagi T. (3), Kántor T., Kerti L.,  Révai Z. illetve Kapusi , Faragó L. (2), csordás J., Jancsó A.

 

Női NB II

DEAC – Obsitos SE 5-3 (3-1)

A csömöri lányokat látták vendégül a legutóbbi fordulóban a DEAC futsalos lányai a kötelezőnek tűnő 3 pont megszerzésének reményében. Az előzetes várakozásoknak megfelelően, magabiztosan szerezte meg a bajnoki pontokat az egyetemi csapat.

DEAC: Kósa V. – Radics Á., Tóth A., Dancs R., Lovas A., cserék: Erdős E., Péter V. Edző: Sólyom Attila
Gól: Radics Á. 6’, Péter V. 10’, Lovas A. 15’, Dancs R. 23’, Erdős E. 26’ illetve Bozsik N 3’, Fehér V. 25’, Ferenczi A. 30’.