Máté Péter: Jó csapatot győztünk le

Sport

A DVSC-TEVA csapata szombaton 2-0-s győzelmet aratott hazai pályán a Dunaújváros felett. A Loki góljait két belső védő, Máté Péter és Dusan Brkovics szerezte. Előbbi nyilatkozott a mérkőzésről.

Jó csapatot győztünk le, hiszen a Dunaújváros remek formában futballozott az utóbbi időben – mondta Máté Péter. – A mi dolgunkat is próbálták megnehezíteni, de sikerült legyőznünk őket, és úgy gondolom, megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. Akár már az első félidőben vezethettünk volna, hiszen megvoltak a helyzeteink, csak vagy technikai hibát vétettünk, vagy a kapusuk bravúrral hárított, a játékunkra azonban nem nagyon lehetett panasz. Két pontrúgásból találtunk be, ám azt gondolom, az is pozitívum, hogy így értünk el gólt, mert korábban voltak ezzel gondjaink. Annak, hogy két védő talált be, szerintem nincs nagy jelentősége. Tény, elsősorban a védekezés a feladatunk, de szögleteknél, szabadrúgásoknál előre szoktunk menni. Így történt most is, és nagyon örülök, hogy én és Dusan Brkovics góllal tudunk hozzájárulni a csapat sikeréhez.

A Loki legközelebb szerdán Békéscsabán lép pályára a Ligakupa soron következő fordulójában. Más mérkőzés nem lesz a héten, mivel a válogatott szereplése miatt szünet lesz a bajnokságban.

– Szeretnénk Békéscsabán is jó eredményt elérni, mert azon vagyunk, hogy továbbjussunk a csoportból. Az utóbbi időben ebben a sorozatban is jól megy nekünk, és arra készülünk, hogy a Viharsarokban is megszerezzük a három pontot.

dvsc.hu