Szombaton a Dunaújváros ellen kapaszkodhat tovább a Loki

Sport

A közel egyhetes távollét (múlt héten két idegenbeli meccset játszott a Loki, emiatt nem tért haza) után a DVSC-TEVA ismét itthon készül.

Együttesünk következő ellenfele az újonc Dunaújváros lesz. Az OTP Bank 14. fordulójában rendezendő bajnoki találkozóra szombaton 20 órakor kerül sor a Nagyerdei Stadionban.

Ellenfelünk sokáig az utolsó helyen tanyázott, csak a 11. fordulóban tudta megszerezni első győzelmét (a Haladás ellen nyert 1-0-ra), azóta viszont megtáltosodott, ugyanis nem kapott ki. Diósgyőrben már 3-0-ra is vezettek, végül 3-3 lett az eredmény, míg legutóbb a Pécs ellen szerezték meg a három pontot, miután 3-2-re nyertek. El is kerültek az utolsó helyről, és vélhetően jó formájukat szeretnék átlendíteni a Loki elleni bajnokira. Csakhogy a bajnokságban a DVSC-TEVA-nak is jól megy mostanában, a legutóbb négy találkozón három győzelmet és egy döntetlent értek el a hajdúságiak. Nagy küzdelem várható szombaton, mert a két piros-fehér csapat bizonyára mindent megtesz annak érdekében, hogy folytassa jó sorozatát.

dvsc.hu