Kondás nehéz meccsre számít

Sport

Vasárnap, az OTP Bank Liga 11. fordulójának rangadóján a címvédő DVSC-TEVA a még százszázalékos Videoton otthonában lép pályára. Kondás Elemér, a Loki vezetőedzője abban bízik, hogy megszakad a fehérváriak jó sorozata.

Nem lesz egyszerű mérkőzés, hiszen egy nagyon jól szereplő csapathoz utazunk – kezdte Kondás Elemér. – A csapatvédekezésük jó, amit mutat, hogy kevés gólt kaptak. A támadójátékuk szintén kiváló, több veszélyes játékosuk van, gondolok itt Nikolicsra és Juhászra, mindketten a góllövőlista élmezőnyéhez tartoznak. Juhász elsősorban pontrúgásoknál veszélyes, míg Nikolics évek óta megrúgja a maga góljait. A fehérváriak játsszák a futballt, ezért szerintem élvezetes mérkőzés alakul majd ki. Eddig még pontot sem vesztettek az idei bajnokságban, de a sorozat egyszer mindig megszakad, és itt az ideje, hogy erre most sor kerüljön. Székesfehérváron mindig jó meccseket játszunk, az utóbbi időben egyszer történt meg, hogy kikaptunk, a többi találkozón eredményesek tudtunk lenni. Bizakodom, hogy ezúttal is így lesz. Próbáltunk úgy felkészülni, hogy minél jobban szerepeljünk vasárnap. Tudjuk, hogy egy nagyon jó csapathoz látogatunk, rangadónak felel meg a meccs, és ennek megfelelően kell pályára lépnünk.

Kondás Elemér elmondta továbbá, hogy a szakmai stáb sérülések és eltiltások miatt több játékosát kénytelen lesz nélkülözni.

– Lesznek hiányzóink, mert Zsidai László még mindig eltiltott, Selim Bouadla és Seydi továbbra sem bevethető, Mészáros Norbert is kidőlt pár hétre, míg Ibrahima Sidibének a Ligakupa-meccsen meghúzódottaz oldalszalagja, a játéka kérdéses. Örömteli volt viszont, hogy a Kecskemét ellen René Mihelic tudott játszani egy félidőt. Az egészségesekből választjuk majd ki természetesen azt a tizennyolc embert, aki a keretet alkotja.

dvsc.hu