Ligakupa: 2-0-s DVSC siker Kecskeméten

Sport

A Ligakupa B csoportjában listavezető Kecskeméthez látogatott együttesünk a sorozat 3. fordulójában.

Már a mérkőzés elején vezetést szerzett a Loki, amikor Balogh Norbert betört a 16-oson belülre, majd az üresen lévő Kulcsár Tamáshoz passzolt, aki közelről a hálóba lőtt. Ezután már inkább mezőnyjáték folyt, a kapuk nem forogtak veszélyben, egészen a félidő hajrájáig. A szünet előtt közvetlenül a kecskemétiek játékosa, Gyagya fejelt haza, és a labda a lécen csattant, majd a védők szögletre mentettek. A sarokrúgás után Ludánszki bólintott nem sokkal a kapu fölé. 

A második félidőben a KTE próbált irányítani, de csapatunk időben megállította a támadásokat. A 69. percben majdnem összehozta a hazai alakulat az egyenlítést, Lovrics azonban a kapufát találta el. A hajrában aztán labdát vesztett a Kecskemét, Kulcsár Tamás lépett ki az indítással, majd a hálóba passzolt, így a Loki 2-0-ra megnyerte a találkozót. 

Ligakupa B-csoport, 3. forduló 
Kecskeméti TE – DVSC-TEVA 0-2 (0-1) 

Kecskemét, 200 néző. Vezette: Lovas (Medovarszki, Buzás) 
KTE: Verebélyi – Botka (Balázs 46.), Gyagya, Farkas, Fótyik (Varga R. 73.) – Patvaros, Eninful – Gréczi, Pilipovics (Szavics 59.), Laczkó (Lovrics 46.) – Novák 
DVSC: Verpecz – Lázár, Ludánszki, Brkovics, Vadnai (Jovanovic 46.) – Bereczki (Sós 67.), Berdó (Dombi 80.), Zsidai (Máté 58.), Szakály – Kulcsár, Balogh N. (Tisza 46.) 
Gól: 0-1 Kulcsár (3.), 0-2 Kulcsár (86.)
Sárga lap: Novák (26.), Farkas (28.), Zsidai (48.), Lázár (63.), Ludánszki (89.)

dvsc.hu