Bivalyerős ellenfelekkel találkozik a DVSC-Aquaticum

Sport

A DVSC-TVP-Aquaticumra a két legjobb magyar együttes vár a következő két fordulóban, azaz aligha várható el, hogy Kudor Kittiék a pontszerzés reális reményével vágjanak neki a meccseknek. Abban azonban reménykedhetünk, hogy a lányok, szinten tartva az Érd elleni nagy bravúr alkalmával tapasztalt küzdőszellemet, jó meccset játszanak a sztárcsapatokkal.

A szezon legnehezebb hete úgy néz ki, hogy szeptember 26-án, pénteken 18 órakor a Ferencváros vendége lesz a DVSC, majd egy hét múlva, október 3-án, szintén 18 órakor a BL-címvédő Győr látogat a Hódosba. Ami a Fradit illeti, Elek Gábor tanítványai zaklatott napokat élnek meg, mert a BL selejtezőjében, a Lipcse ellen, a pályán először egy megnyert meccset engedtek ki a kezükből hajmeresztően buta hibák miatt, majd időn túlinak tűnő góllal adták hosszabbításra a meccset, amit végül hétméteresekkel el is vesztettek. A zöld-fehérek óvtak és vélhetően ez a bizonytalanság okozta zűrzavar köti le most leginkább mindenki figyelmét. Ez persze nem valószínű, hogy jelentősen meg tudja könnyíteni a Loki dolgát.

Az újabb külföldi sztárokkal gyarapodott, kétszeres BL-győztes győri „Dream Team” aligha szorul bemutatásra. Ambros Martin, a formaidőzítés nagymestere vélhetően most is fokozatosan igyekszik felépíteni lányai játékát, így vélhetően sok cserét és sok kísérletezést láthatunk majd tőlük. És, ha a Loki úgy játszik ellenük a Hódosban, mint tavaly, akkor igazi kézilabda ünneppé válhat a mérkőzés. Ehhez elsősorban az kell, hogy senki ne ijedjen meg sem a győri „ikertornyokról” és bátran, teher nélkül, vagány módon játsszon a Loki.