Betörés Nyírábrányban

Betörés Nyírábrányban: még aznap elfogták a három fiatal férfit

Rendőrség

Három férfi tört be egy nyírábrányi épületbe, ahonnan több mint 600 ezer forint értékben loptak. A vámospércsi rendőrök rövid időn belül elfogták őket.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2023. november 14-én délelőtt arról, hogy valaki betört egy nyírábrányi épületbe. A sértett elmondta, hogy ismeretlenek több százezer forint értékben különböző elektronikai eszközöket vittek el.

Az egyenruhások a jelzést követően azonnal a helyszínre mentek és adatot gyűjtöttek, amelynek eredményeként egy órán belül azonosították a feltételezett elkövetőket.

Betörés Nyírábrányban

A 18, 19 és 22 éves helyi lakosokat még aznap előállították, és lopás bűntette miatt kihallgatták. A nyomozók a három férfit bűnügyi őrizetbe vették, az ellopott műszaki cikkeket pedig lefoglalták, és visszaadták a tulajdonosnak.

Mindhárman beismerő vallomást tettek. Lopás bűntett miatt indult eljárás velük szemben. A vámospércsi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az iratokat pedig bíróság elé állítási javaslattal megküldték az ügyészségnek – tájékoztatott a rendőrség.

Két külföldi férfit állítottak elő a biharkeresztesi rendőrök