Újbudán raboltak ki egy külföldi férfit

Rendőrség

A XI. kerületi rendőrök a páros egyik tagját jelenleg is keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 01110/1579/2021. bűnügyi számon rablás bűntett és más bűncselekmény miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint két férfi 2021. július 8-án 3 óra 30 perc körül a Budapest, XI. kerület Szabolcska Mihály utcába csalt egy külföldi férfit, majd egyikük hátulról lefogta, míg másikuk elvette mobiltelefonjait és pénztárcáját, melyben a sértett bankkártyája és személyes iratai voltak.

A BRFK nyomozói elfogták az egyik feltételezett elkövetőt, akit őrizetbe vettek és a bíróság elrendelte letartóztatását. A bűntársát jelenleg is keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.