Halálos gázolás

Halálra gázoltak egy kerékpárost Balmazújváros és Nagyhegyes között

Rendőrség
Halálos közúti közlekedési baleset történt péntek este.

 Frissítés:

Vége a teljes útzárnak Balmazújváros és Nagyhegyes között

Befejeződött a helyszínelés Balmazújváros és Nagyhegyes között, ahol péntek este halálos közúti közlekedési baleset történt. A teljes útzár megszűnt, a forgalom a 3321-es úton zavartalanul halad – közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel.

1_588A rendőrség korábbi közlése szerint egy Balmazújváros felől közlekedő kistehergépkocsi elütött egy biciklist a 3321-es úton. A 44 éves kerékpáros férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszíni szemle idejére a balesettel érintett útszakaszt a rendőrök teljes szélességében lezárták.


A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. február 20-án 18 óra 2 perc körüli időben a 3321-es számú út 4+200-as kilométerszelvényénél – Balmazújváros és Nagyhegyes között – egy Balmazújváros felől közlekedő kistehergépkocsi eddig tisztázatlan okból elütött egy kerékpárost.

5_294A 44 éves kerékpárral közlekedő férfi a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszíni szemle idejére a balesettel érintett útszakaszt a rendőrök félpályán lezárták, a forgalom rendőri irányítás mellett halad.