Nem kapott cigit, ezért késsel támadt rájuk

Rendőrség
Három férfira támadt Vámospércs, Debreceni utcán egy 24 éves helyi lakos, de a rendőrök észlelték a cselekményt és elfogták a férfit.

Három helyi férfi gyalogolt hazafelé 2015. február 6-án 21 óra 40 perckor Vámospércs, Debreceni utcában az egyik helyi szórakozóhelyről, amikor az előttük haladó férfi hirtelen a kezében lévő sörös üveggel és késsel elkezdett feléjük futni.

A férfiak felismerték támadójukban azt a férfit, akit a korábban meglátogatott vendéglátóhelyen láttak. A férfi a szórakozóhelyen hangoskodott és tőlük is cigarettát kért, de mivel nem volt náluk, így nem adtak neki.

L. Zsolt a kezében lévő sörösüveget az előle menekülők után dobta – amivel nem talált el senkit –, miközben késével hadonászott és tovább üldözte a férfiakat. A Vámospércsi Rendőrőrs járőrei gépkocsijukkal közlekedtek a Debreceni utcán, amikor meglátták a három futó férfit, ezért megálltak. A támadó férfi is észlelte a rendőröket, ezért futás közben megpróbált megszabadulni a késtől. A járőrök elfogták a férfit, akit a Vámospércsi Rendőrőrsre előállítottak.

A kést és az összetört sörös üveg darabjait a nyomozók lefoglalták. A férfit garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.