Körözöttek rendőrkézen

Rendőrség
A debreceni rendőrök 5 óra alatt elfogtak 3 férfit, akikkel szemben elfogatóparancs volt érvényben.

A rendőrök 2014. november 17-én 11 óra 40 perckor Debrecen, Péterfia utcán igazoltattak egy 33 éves férfit. A járőrök megállapították, hogy Sz. Józsefet a Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözi. Az egyenruhások elfogták a helyi lakost és előállították a városi rendőrkapitányságra.

Bocskaikert, Buzogány utcán 2014. november 17-én 12 óra 55 perc körüli időben egy 18 éves férfit igazoltattak a rendőrök. A járőrök ellenőrizték a helyi lakos adatait és megállapították, hogy vele szemben a Debreceni Nyomozó Ügyészség hamis vád bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök B. Józsefet elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra.

A járőrök 2014. november 17-én 16 óra 40 perckor Debrecen, Ezerjófű utcán igazoltattak egy férfit, akiről olyan információjuk volt, hogy körözik. A rendőrök ellenőrizték a 34 éves helyi lakos adatait és megállapították, hogy ellene a Debreceni Járásbíróság súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A járőrök Sz. Imrét elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették.