Kerékpárt lopott egy debreceni férfi – bíróság elé állítják

Rendőrség

A rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint ellopott egy kerékpárt.
Egy nő 2014. július 31-én 0 óra körüli időben telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére arról, hogy Hajdúszoboszlón a barátja lelakatolva otthagyta az egyik kerékpártárolóban a biciklijét, azonban a jármű eltűnt. A járőrök fél órán belül a 4. számú főúton, Hajdúszoboszló közelében igazoltattak egy férfit, akinek kerékpárjára illett a sértett által adott leírás. A 49 éves debreceni lakost a rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és előállították a Hajdúszoboszló Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A rendőrök lefoglalták a terheltnél talált biciklit, amelyet visszaadtak a tulajdonosnak.
A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság 2014. szeptember 26-án befejezte az A. Gusztávval szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.