Kit vertek meg a Böszörményi úton?

Rendőrség

Egy férfit bántalmaztak még júniusban, de nem tudni, ki volt a tettes. A Debreceni Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. június 21-én 22 óra körüli időben, Debrecenben a Böszörményi úton található egyik sörözőben több férfi között vita alakult ki. A veszekedést követően egy álmosdi és egy debreceni férfi a Böszörményi úton követte korábbi két vitapartnerét, akik közül az egyik férfit az üzemanyagtöltő állomásnál bántalmaztak.
A sértett személyazonosságát az eljárás eddigi szakaszában nem volt lehetséges megállapítani, mivel a rendőrök kiérkezése előtt elhagyta a helyszínt.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy az a sértett, akit a gyanúsítottak bántalmaztak az üzemanyagtöltő állomásnál, illetve azok akik a bűncselekményt látták és azzal kapcsolatban információval rendelkeznek, jelentkezzenek – személyesen – a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán vagy hívják telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040 számot, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.