Nem nyert a sorsjeggyel, balhézott a postán

Rendőrség

Egy 67 éves férfi úgy gondolta, a posta dolgozói a hibás azért, mert nyeretlen sorsjegyet vásárolt. Debrecenben, a Petőfi téri postán történt az eset. 

A nyomozás adatai szerint július 15-én a Petőfi téren található postára bement egy férfi, aki vásárolt egy sorsjegyet, mellyel azonban nem nyert. A férfi ezután agresszívvá vált és kiabálni, vitatkozni kezdett az egyik alkalmazottal.

A biztonsági őr rászólt a garázdára és közölte, hogy hívni fogja a rendőrséget. Ezt követően a férfi távozott, de mérgében úgy becsapta a bejárati ajtót, hogy annak megrepedt az üvege.Másnap 9 óra körül a 67 éves férfi visszatért a postára, azonban felismerték őt és telefonon értesítették a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét.

A helyszínre érkező körzeti megbízottak elfogták és előállították a rendőrkapitányságra a helyi férfit, akit a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgattak.G. Gábor ellen a Debreceni Rendőrkapitányság augusztus 7-én befejezte a nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.