Billie Eilish

Magyarországra jön Billie Eilish

Bulvár Party Zone

A világhírű, mindössze 21 éves Billie Eilish először jön Magyarországra, az idei Sziget Fesztiválon ad koncertet augusztusban.

Kádár Tamás, a fesztivál főszervezője elárulta, idén lényegesen látványosabb lesz a Sziget Fesztivál, mint tavaly, több helyszín is új dizájnt kap és fejlődik a hang- és fénytechnika is. Szükség is lesz erre, hiszen olyan sztárokat vonultatnak fel, mint például a Florence + the Machine, az Imagine Dragons, David Guetta, a Mumford & Sons vagy Lorde és Macklemore. Na és persze az Oscar-, Golden Globe- és sokszoros Grammy-díjas Billie Eilish is, aki először lép fel hazánkban, ő zárja a 2023-as Sziget Fesztivált augusztus 15-én.

Nehéz volt meggyőzni, hogy eljöjjön, de sikerült, ez lesz az európai turné első állomása

– árulta el a fesztivál sajtótájékoztatóján Csiszár Virág, a Sziget nemzetközi booking menedzsere, aki azt is elmondta, idén a Nagyszínpadon olyan hazai fellépőket is láthatnak a vendégek, akik egyedi produkciókkal készülnek. Közéjük tartozik a Halott Pénz, a Carson Coma és Dzsudló, de további közel ötven magyar előadó is várható az idei fesztiválon, ami infrastruktúráját tekintve is más lesz, mint a tavalyi.

Jelentős fejlesztés idén, hogy a vendégterekből eltűnnek a mobil WC-k, helyüket vízöblítéses konténerblokkok veszik át

– nyilatkozta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője, aki a Forbes kérdéseire válaszolva azt is elmondta, a vendéglátás terén is sok újdonsággal készülnek, bővítik a nemzetközi ételkínálatot és arra is odafigyelnek, hogy a speciális étrendet követők is tudjanak miből választani. Minden vendéglátóhelynek ügyelnie kell arra is, hogy legyen minimum egy jóárasított főétele, ami maximum 2500 forintba kerülhet.