Pataky Attila

Pataky Attila szerint a Covid miatt romlik a memóriája

Ország Party Zone

Pataky Attila szerint a Covid miatt nem tudja észben tartani a neveket, de más problémája nincs, csúcsformában van.

Az EDDA frontembere év végi arénás bulijára készül, edz, próbálja leadni a járvány alatt felszedett kilókat és mint mondja, még 80 évesen is a színpadon akar állni. Egyedül a nevek esnek ki a fejéből, amit a fertőzés következményének tart – írja a Blikk.

Nagyon aljas dolog ez a Covid, teljesen jól vagyok, egyedül a nevekkel vagyok bajban. Ez valahol szakmai ártalom is, mert rengeteg emberrel találkozom, a nyáron körülbelül 30-50 ember nevét kellett volna megjegyeznem, de nem mindig jutnak eszembe. Előttem van az arca, de nem jön a nyelvemre

– mondta a lapnak Pataky Attila, akit még 2020 őszén teljesen leterített a vírus, kórházba is került. Most azonban már abszolút jól érzi magát, csúcsformában van. Járvány ide vagy oda, az énekes nem tétlenkedett: 24 dalt is írt az elmúlt időben és az edzésre is odafigyel.

Úszom, de a legfontosabb a lazulás. Itthon van elipszis, futó és taposó, amit szeretek, mert a tüdőkapacitást növeli. Tesi tanárnak készültem, anatómiát tanultam, tudom, hogy milyen felkészülésre van szükségem, hogy végigbírjam a „15 menetet”

– nyilatkozta a lapnak Pataky Attila, aki úgy tervezi, hogy még 80 éves korában is színpadon fog állni, hiszen még bőven van mit mondania a dalaival.