Majoros Péter Majka

Majka kibukott: „Ebben mi a f*szom a furcsa?”

Ország Party Zone

Majka a Facebook-oldalán közölte a rajongóival csütörtök délelőtt: fáj a tüdeje és napok óta ágyban fekszik, ezért kénytelen lemondani esti koncertjét. A kommentelőknek sem kellett több.

Miután Majka lemondta a csütörtök esti ceglédi buliját betegségre hivatkozva, beindult a negatív kommentáradat. Sokan ugyanis úgy vélik, a koronavírus elleni oltás okozza betegségét. Majka nem bírta szó nélkül hagyni a beszólásokat.

Akkor most bármikor beteg lesz valaki, az az oltástól van? Eszem megáll. Ez az oltás nem működik egy egyszerű megfázásra. Sem a rák ellen, sem az AIDS ellen, sem a körömgomba ellen. Agymosott idiótáknak neveznek minket azok, akik szerint Bill Gates meg az illuminatus akarja becsipppelni az egész földet… A 3. koncert után bekarmoltunk, és reggelig kiabáltunk egy szórakozóhelyen. Ennyi… Nyilván nem akartam, de megfáztam keményen…

Ebben mi a f*szom a furcsa…

– írta dühösen Majka posztja alatt egy kommentben.

Majka azóta már egyeztetettt a lemondott koncertekkel kapcsolatban is: az elmaradt ceglédi és győrvári koncerteket jövőre pótolják, már az időpontokat is leegyeztette a szervezőkkel.