Kollányi Zsuzsi szerint Majka nem bízott meg benne

Ország Party Zone

Kollányi Zsuzsi helyét Nika vette át Majka és Curtis mellett. Zsuzsi szerint Majka nem bízott meg benne eléggé.

Zsuzsi először 2018-ban távozott a csapatból várandóssága miatt. 2019-ben a koronavírus miatt maradtak el a koncertek, majd kiderült, Zsuzsi ismét babát vár. Majka nem tehetett mást, új énekesnő után kellett néznie. Most Kollányi Zsuzsi elárulta, ő hogyan élte meg a szakítást.

Bogdán fiam születése után egy hónappal már színpadon voltam, ahogy az ikrek világrajövetele után is. Tudtam, mi hajt, ismerem a bennem rejlő erőt, kétségem sem volt afelől, hogy három gyermek mellett is tudok dolgozni. Ahogy egyébként már dolgozom is

– mondta el a Borsnak Kollányi Zsuzsi, aki szerint a gyerekvállalást össze lehet hangolni a munkával, neki legalábbis sikerült, mert rengeteg energia van benne.

Beszélgettünk Petivel erről, igyekeztem meggyőzni, de ő nem hitt ebben. Értem az ő oldalát is, de úgy gondolom, ennél jobban kellett volna ismernie, bízhatott volna bennem.

Kollányi Zsuzsi valamelyik lapban azt olvasta, a nők “baki faktornak” számítanak a gyermekvállalás miatt, és úgy gondolja, ebből a szempontból is jobb választás lenne ő, hiszen ezt már letudta. Zsuzsi helyett Nika vált a Majka és az Ők formáció oszlopos tagjává, gigantikus bulikat csinálnak együtt. Kollányi Zsuzsi is fellép: szólóban és új zenekarával is.