Magyar Péter és Lévai Anikó az MCC esztergomi dzsemboriján

Magyar Péter Orbán Viktor feleségével bulizott, Hadházy Ákos kiakadt

Ország

Fotókkal lepték meg Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőt, aki rögvest meg is osztotta ezeket a Facebook-oldalán.

A képek a Debrecenben is jelen lévő fideszes káderképző, a Mathias Corvinus Collegium 2023. július 28-ai esztergomi dzsemboriján készültek, és arról tanúskodnak, hogy Lévai Anikó, Orbán Viktor felesége bizalmas kapcsolatot ápol Hernádi Zsolt Mol-elnökkel. No  meg ott ácsorog a Debrecenbe készülő Magyar Péter is.

“Tavaly, 2023. július 28-án az MCC dzsemborit rendezett Esztergomban, ahol baráti társasággal én is ott voltam. Nagy meglepetésemre az egyik sátornál azt vettem észre, hogy együtt bulizik Lévai Anikó, Hernádi Zsolt és Magyar Péter. Hernádi végig Anikó fülébe súgdosott valamit. Talán érdekes, hogy a miniszterelnök felesége »tárgyal« az ország egyik legnagyobb oligarchával. Szerintem ez a pár fotó jól mutatja az ország jelenlegi állapotát”

– írta a kép készítője.

Hadházy pedig hozzátette, hogy miről beszélgettek, arról a Diákhitel Központ volt vezérigazgatója (aki Magyar Péter) tudna beszámolni.

“Mindenesetre a képek alátámasztják azt az állítását, hogy Lévai Anikónak egészen más a szerepe ebben a rendszerben, mint eddig gondoltunk”

– állapította meg Hadházy Ákos.

Magyar Péter kommentben ennyit reagált:

“Hát igen. A képen látható többi szereplő sem érdektelen. Érdekes este volt.”

Hadházy kérte, hogy fejtse ki bővebben, de Magyar egyelőre nem folytatta a sztorit.

Hadházy különösebben nem rajong Magyar Péterért:

Hadházy Ákos kételkedik Magyar Péter hitelességében