Varga Juditék válnak

Varga Judit volt férje: “Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba”

Ország

Szombat este Novák Katalin és Varga Judit után Varga Judit volt férje, Magyar Péter is közölte, lemond két állami társaságnál betöltött pozíciójáról.

“A mai napon benyújtom a lemondásomat mindkét állami társaságban betöltött pozíciómról”

– jelentette be Facebook-oldalán Magyar Péter, Varga Judit volt igazságügyi miniszter korábbi férje. Majd hozzátette: szintén lemondok a részben állami tulajdonú MBH Bank Nyrt.-ben viselt felügyelőbizottsági tagságomról.

“Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba, miközben gondolkodás nélkül feláldozzák azokat, akik ellentétben velük soha nem a saját anyagi érdekeikért, hanem a hazájuk érdekében és a honfitársaikért dolgoztak.

Hiszem, hogy Magyarország nem a Rogán Antalok, nem az oligarchák és még csak nem is pár befolyásos család országa, hanem a Hunyadi Jánosok, Széchenyi Istvánok, Semmelweis Ignácok, Bethlen Istvánok, Radnóti Miklósok, Slachta Margitok, Márai Sándorok, az 56-os szabadságharcosok, a Ludas Matyik és minden jóravaló magyar hazája.”

Előzmény:

Novák Katalin után Varga Judit is lemondott, távozik a közéletből