Orbán Viktor és Novák Katalin

Az Orbán család céges ügyvédje védte a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatóját

Ország

Újabb fontos fejleményre derült fény a Novák Katalin és Varga Judit lemondását, valamint Varga volt férjének megvilágosodását eredményező bicskei pedofil-botrány kapcsán.

Tompos Márton, a Momentum alelnöke Facebook-posztjában arról ír és csatol dokumentumokat, hogy az Orbán-család céges ügyvédje védte a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatóját.

Az ellenzéki politikus emlékeztet, a pedofil bicskei igazgató büntetőpere 2017. december 4-én kezdődött, a védője dr. Szmulai István ügyvéd volt.

“Szmulai ekkor azonban nemcsak a pedofil igazgatónak, hanem az Orbán-család birtokában álló, milliárdokat termelő Nehéz Kő Kft.-nek is dolgozott. Ezt a céget végül 2021-ben adták el”

– írta Tompos, majd levonta a következtetést:

“Azaz az Orbán-család cégének ügyvédje védte a pedofil igazgatót, és ne mondja nekem senki, hogy abban az országban, ahol azt is figyelik, hogy milyen posztokat lájkolsz és hova kommentelsz, a miniszterelnök nem tudott arról, hogy a céges ügyvédjük kit véd a szomszéd településen.”

Az Orbán család céges ügyvédje a 444-nek megerősítette, hogy ő védte a pedofil iskolaigazgatót.

“A vád tekintetében is zárja ki a bíróság a nyilvánosságot”

– ezzel a felszólalással kezdte meg munkáját Vásárhelyi János védőjeként a munkáját a védőügyvéd. Szmulai István tehát azt akarta elérni, hogy a sajtó ne ismerje meg a részleteit a bicskei pedofil igazgató ügyének. Ezt nem sikerült elérnie, így tudjuk: V. János legalább tíz kiskorú fiút molesztált – írja a portál.

Előzmények:

Varga Judit volt férje: “Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba”

Novák Katalin után Varga Judit is lemondott, távozik a közéletből

Novák Katalin lemondott