Pottyondy Edina Bayer Zsolt

Bayer Zsolt rossz emberbe kötött bele – Pottyondy Edina úgy szétalázta a fideszes trollt, hogy a fal adja a másikat

Bulvár Ország

A Magyar Nemzet című kormányzati propagandalapban értekezett Bayer Zsolt arról, hogy a Szoboszlai Dominik meccs utáni pálinkázásán meglepődő Pottyondy Edina biztos nem is igazi magyar, mert utál minden hagyományt. Sőt a budai Várban fillérekért lakást bérlő Bayer a vidéki származású Pottyondyt igyekezett amolyan belpesti libsiként ábrázolni.

A manapság youtuberként és stand-uposként működő, egykoron a Momentumban politizáló Pottyondy Edina keményen odapörkölt a Fidesz 5. számú párttagsági könyvével is “büszkélkedő” Bayer Zsoltnak.

Válaszvideójában mutat rá, hogy ő (aki egyébként mosonmagyaróvári) -e a nagyobb vidéki, vagy a Várban, olcsó albérletében pöffeszkedő Bayer…

“Bayer Zsolt oktat vidékiségből? Engem? Ez az I. kerületi várlakó burzsuj vén csoffadt fasz nekem magyaráz? Édes faszom, hát mi jön még? Győzike lebassza a Rammsteint, hogy nem elég zúzós a zenéjük?”

– mondta Pottyondy Edina, majd még hozzátette:

“Az elmaradottságnak, a suttyóságnak, a gusztustalanságnak nem a disznóvágás vagy a pálinka a szimbóluma, hanem leginkább Bayer Zsolt és az állampárt.”

Pottyondy nem fukarkodott a jelzőkkel, Bayert többek között “kampós orrú, zselészemű, puffadt arcú, pénzért a lelkét is áruba bocsátó” alaknak nevezte.