Reviczky Gábor

Reviczky Gábor halálhíre megjárta az internet bugyrait

Ország

Reviczky Gábor halálhírét keltették egy Facebook-csoportban. Ez már a harmadik alkalom, hogy könnyekkel búcsúznak tőle.

A több mint kétezer taggal rendelkező “Nem csak a húszéveseké a világ” nevet viselő Facebook-csoportban osztották meg a szomorú hírt, mely szerint

Nagyon sokat szenvedett és halt meg.. Elhunyt sokunk kedvenc színésze! Mindenki ismerte ŐT! Gyászoljuk Reviczky Gábornak.

A rossz helyesírás is gyanút kelt, de abszolút érthető az is, hogy valaki elhiszi, amit egy általa követett Facebook-csoportban olvas. A poszt augusztus 11-én került ki a csoportba, nagyon sokan fejezték ki részvétüket hozzászólásukban. A bejegyzést azóta sem törölték, holott többen is felhívták a figyelmet arra, hogy a hír egyszerűen nem igaz.

A hír szerencsére hamis, Reviczky kiváló egészségnek örvend, és már fel sem idegesíti magát az ilyen ízléstelen, lájkvadász posztokon – írja a Bors, akiknek így nyilatkozott a színész:

Harmadszor nyírnak ki ezek a hülye emberek, akiknek csak a kattintás számít. Az elmúlt években már kétszer felreppent a hír, hogy elhunytam. Innen szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy élek, nem is akármennyire!

Reviczky Gábor nyara munkával telik, a “Reviczkyvel az erdőben” című sorozat negyedik évadját forgatja, gőzerővel járja az országot. Ha valaki testközelből szeretne megbizonyosodni arról, hogy tényleg él, augusztus 23-án a Vértesben megtalálja őt, mert ott fognak forgatni.