“A magyar adófizetők forintjaiból felelősségteljesen gazdálkodó magyar közmédia” nagyon megsértődött az RTL-re, mert az több pénzt fizetne a BL-meccsek közvetítéséért

Az RTL szerezheti meg az európai foci csúcseseményének, a Bajnokok Ligájának közvetítési jogait az MTVA elől – értesült nemrégiben a Media1.

ORBÁN Viktor a Kossuth rádióban

Orbán Viktor: Brüsszel azt javasolja, hogy tegyük tönkre a családokat, a nyugdíjasokat

Brüsszel megszorításokat kér, azt javasolja Magyarországnak, hogy tegye tönkre gazdaságát, az embereket, a családokat és a nyugdíjasokat – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken, ahol kijelentette: a kormány ezzel szemben olyan költségvetést alkotott 2024-re, amely megvéd mindent, “ami fontos a számunkra”.

Orbán brüsszeli bürokraták

Megszavazta az Európai Parlament: Magyarország alkalmatlan az uniós elnökségre

Az Európai Parlament egy csütörtökön nagy többséggel megszavazott határozatban a jogállamiság és az alapvető jogok helyzetének további leépülésére mutat rá a képviselőtestület által tavaly szeptemberben elfogadott állásfoglalás óta – írja a Szabad Európa.

Patkány, rágcsáló

Rágcsálók harapdálták össze egy tiszakarádi nő lábát, később meghalt a kórházban

A Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség vádat emelt egy 69 éves férfi ellen segítségnyújtás halált okozó elmulasztásának bűntette miatt, mert 68 éves, járóképtelen feleségéhez súlyos sérülései ellenére nem hívott segítséget, ez pedig a nő halálához vezetett – tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség szerdán.