Pottyondy Edina Bayer Zsolt

Bayer Zsolt rossz emberbe kötött bele – Pottyondy Edina úgy szétalázta a fideszes trollt, hogy a fal adja a másikat

A Magyar Nemzet című kormányzati propagandalapban értekezett Bayer Zsolt arról, hogy a Szoboszlai Dominik meccs utáni pálinkázásán meglepődő Pottyondy Edina biztos nem is igazi magyar, mert utál minden hagyományt. Sőt a budai Várban fillérekért lakást bérlő Bayer a vidéki származású Pottyondyt igyekezett amolyan belpesti libsiként ábrázolni.

Orbán Viktor

Orbán: Magyarország nem valamelyik másik hatalom legjobb tanítványa akar lenni

A magyar külpolitika nemzetiérdek-alapú – jelentette ki a miniszterelnök hétfőn, a Magyar Külügyi Intézet (MKI) alapításának 50. évfordulója alkalmából rendezett budapesti konferencián. Orbán Viktor azt mondta, évszázados távlatban nem volt olyan aktív és kiterjedt a magyar külpolitika, mint az elmúlt években.

Havazás Debrecenben

Többfelé várható havazás a jövő héten

Jobbára felhős, borult idő várható a jövő héten, de kisebb-nagyobb szakadozások lehetnek a felhőzetben. Többfelé kell havazásra, havas esőre, esőre számítani, reggelente sokfelé lehet fagy, pénteken hajnalban a hófödte tájakon akár mínusz 10 fokig is süllyedhet a hőmérő higanyszála, és a legmelegebb órákban sem emelkedik 8 Celsius-fok fölé a hőmérséklet – derül ki az Országos […]

Iváncsa akkumulátorgyár

Három haláleset történt az iváncsai akkumulátorgyár építése alatt

Másfél év alatt négy baleset történt a dél-koreai SK ON (SK Innovation) iváncsai akkumulátorgyárának építése során, melyből három halálos kimenetelű volt, a negyedikben pedig 14 ember került veszélybe – tudta meg a 24.hu közérdekű adatigényléssel a Fejér megyei kormányhivataltól.