CATL a Debreceni Drive-on

CATL: nagy sikere volt a vállalat Zöldenergia-szigetének a Debrecen Drive-on

Helyi hírek

Idén is tömegeket vonzott a Debrecen Drive, ahol két nap alatt közel ezren látogattak el a CATL Debrecen Zöldenergia-szigetére – közölte a kínai akkugyáras cég.

Azt írták, Magyarország egyik legnagyobb járműipari eseményén a CATL Debrecen először vett részt azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet az energiatárolás fontosságára a fenntartható közlekedésben. A cég által kínált programok között a gyerekek körében az óriás jenga és a puzzle álltak az első helyen, míg a felnőttek szívesebben termeltek zöldenergiát kerékpárral, a szerencsesüti-gépet pedig minden korosztály örömmel kipróbálta.

Május 24. és 26. között zajlott a debreceni Nagyerdőben megrendezett Debrecen Drive, amely idén is nagy tömegeket vonzott, változatos szakmai- és közönségprogramjaival. Idén először a CATL Debrecen is aktív résztvevője volt a háromnapos járműipari rendezvénynek, melyet pénteken egy szakmai konferencia nyitott meg, amit a nagyközönségnek szóló műsorok és élményprogramok követtek egész hétvégén. A CATL-t mint az elektromos autókba szánt akkumulátorok fejlesztése terén piacvezető vállalatot az „E(z) Debrecen” konferencián előadás megtartására is felkérték számos más, az iparágban meghatározó szereplő mellett. Szombattól a CATL a Nagyerdei Stadion köré szervezett fesztiválon Zöldenergia-szigettel és változatos programokkal készült, amelyek kiemelkedően népszerűnek bizonyultak az eseményre látogatók között.

“Nagy öröm volt számunkra, hogy idén először részt vehettünk Debrecen egyik legfontosabb, ikonikus eseményén. Jó érzés volt látni, hogy milyen sokan érdeklődtek a zöldenergia-termelés, az energiatárolás és a fenntartható közlekedés iránt. A közeljövőben több helyi eseményen is ott leszünk, legközelebb a Virágkarneválon és a Campus Fesztiválon találkozhatnak velünk az emberek”

– nyilatkozta Sidló Noémi, a CATL Debrecen kommunikációs és PR menedzsere.

Fotók: CATL

Kapcsolódó:

Debrecen Drive 2024 – fotók, beszámoló a második napról