Pósán László Mándi László

Pósán irigykedik

Helyi hírek Vélemény

Pósán “Torgyán” László ezen a héten is kiosztotta videóüzenetében Mándi Lászlót, az ellenzék polgármesterjelöltjét. Parlamenti képviselőként valami oknál fogva fontosnak tartja, hogy belerecsegjen az önkormányzati kampányba.

Stílusát már ismerjük. Egyetemi tanárhoz nem méltó, de ez valamiért a egyetem vezetőit nem zavarja, sőt a professzor úr szervezi a Szenior Egyetemet, ahol elsőként Papp László jelenlegi polgármester tartott előadást a tavaszi félévben.

Ha visszatekintünk a parlamenti választásokra, akkor érthető, hogy miért fáj Pósán “Torgyánnak” Mándi jelenléte. 2022-ben Mándi erős kampányban ért a professzor nyomába, akit a háborús drogáni propaganda mentett meg. Enélkül ma már Pósán “Torgyán” László nem lenne bent a parlamentben.

Őprofesszországa szóvá teszi, hogy Mándi álláshalmozó, Pestről pénzelik. Elég hosszú listát lehetne összállítani azokról a fideszes politikusokról is, akik szintén ilyen-olyan felügyelőbizottságokban kapnak havi juttatást más telepűlésekről, mint a lakhelyük. Ez persze a szokásos fideszes szemüvegen keresztül nem probléma. Őket csak az zavarja, ha mások is részesednek egyéb kifizetésekből.

– N.Nagy Sándor –