35y busz Debrecen

Változik négy debreceni busz menetrendje, és új körjáratot kapnak az alsójózsaiak

Helyi hírek

A DKV Zrt. a lakossági észrevételek és üzemeltetési tapasztalatok alapján, 2024. március 4-től módosítja a 343535Y és a 36-os autóbuszok indulási időpontjait és menetidejét. Ezzel egy időben, az autóbuszok hétvégén újra a Segner tér és a józsai városrész között szállítják az utasokat, valamint Alsójózsán új körjárat indul.

VÁLTOZÁSOK A JÓZSAI JÁRATOK KÖZLEKEDÉSÉBEN

A józsai városrész hétvégi utazási igényeinek még teljesebb kiszolgálása érdekében, a 34-es, 35-ös, 35Y-os és a 36-os autóbuszok újra a Segner térig szállítják az utasokat. A 34R, 35R és a 35YR járatok megszűnnek, helyettük a józsai városrész és a Segner tér között a 34A, 35A és 35YA jelzésű autóbuszok közlekednek. A 36R jelzésű járat helyett, hétvégén a 36A jelzésű autóbuszok közlekednek az Alsójózsai utca és a Segner tér között.

Munkanapokon, a Felsőjózsai utcáról 22:00-kor induló 35Y-os autóbusz a Helyközi autóbusz-állomás érintésével közlekedik a Segner tér irányába.

ÚJ KÖRJÁRAT ALSÓJÓZSÁN

A Józsa-Liget és a Harstein kertben élők közösségi közlekedésbe történő bekapcsolása, a gyermekek bölcsödébe, óvodába, iskolába történő eljutása, valamint az alsójózsai lakosok településrészen belüli utazásának könnyítése érdekében munkanapokon, reggel 05:00 és 08:00, valamint délután 13:00 és 18:00 óra között új körjárat indul J1 jelzéssel. A körjárat útvonalán kiépített új megállóhelyeken utcabútorokat és szemetestárolókat is telepítenek majd.

Az autóbusz a Alsójózsai utca – Nagyszentgyörgy utca – Tokaji utca – Bocskai István út – Szentgyörgyfalvi út – 35.sz. főút – Szordasi út – Meszesi utca – Templom utca – Alsójózsai utca útvonalon közlekedik.

– DKV –