Kósa Lajos

Kósa Lajos később szóba áll Karsai Dániellel, de épp nagyon sietett

Helyi hírek

Mégis akadt egy fideszes politikus, aki megmentheti pártja becsületét. Ő pedig nem más, mint Kósa Lajos, Hajdú-Bihar megye 1. számú választókerületének képviselője.

Mint megírtuk, a nagybeteg alkotmányjogászra rá sem néztek a kérdőre volt fideszesek a parlamenti folyosón – így tett a szintén hajdú-bihari Tasó László is -, ám végül mégis akadt egy közülük, aki vállalta, hogy leül vele beszélgetni. Bár nagyon sietett, nem zárkózott el a szembesítéstől, így Karsai küldött is neki egy levelet:

Tisztelt Képviselő Úr,
Nagyon örülök, hogy tegnap, ha csak pár szó erejéig is, beszélgettünk a Parlamentben. Minthogy Önnek egy másik találkozója volt, hosszabban nem tudtuk megvitatni az életvégi döntések témáját.
Még nagyobb örömömre Ön megígérte, hogy erre a beszélgetésre a későbbiekben sort kerítünk. Állok rendelkezésére, az időpont tekintetében maximálisan megpróbálok Önhöz igazodni. Csak annyit kérek, hogy budapesti akadálymentesített helyszínen találkozzunk és a beszélgetés nyilvános legyen. Biztosíthatom, hogy célom ezúttal is értelmes párbeszéd lefolytatása és még véletlenül sem sárdobálás.
Várom mielőbbi szíves visszajelzését.
Üdvözlettel,
dr. Karsai Dániel
Állampolgár

írta a gyógyíthatatlan betegséggel küzdő, ügyét Strasbourgig vivő 46 éves férfi.