Kiss Ágnes

Ez a lány képviseli Hajdú-Bihar megyét a World Top Modell Hungary 2023 versenyen

Helyi hírek
Hajdú-Bihar megyéből is ndul egy lány az idén Magyarországon is debütáló World Top Modell Hungary 2023-as első nemzeti döntőjében, melynek jelszava a Tisztelet a Nőknek! – közölték a szervezők.

Kiss Ágnes már több szépségversenyen is sikeresen részt vett, és ezúttal modellként szeretné megméretni magát a döntőben 20 lány között, ahol a lányok a Noor téli kollekciójában kezdik a programokat, majd a 2. tour már Crystal kisestélyi, Paloma fürdőruha, és a végén szintén egy csodálatos Crystal nagyestélyiben pompáznak a színpadon – olvasható a közleményben. Az est során fellép a hazánkban élő olasz énekes Erox Martini, illetve a 2022-es Sztárban Sztár döntőse, Dan Miller. Horváth Orsolya hegedűshow eladása és a Souper Troupers különféle formációi és látványos műsorai is szórakoztatják a rendezvény vendégeit a gálavacsora és a gálaműsor közben.
A hajdú-bihar versenyző bemutatkozása:
Kiss Ágnes vagyok, 24 éves. 4 éve vegyészként dolgozom. Korábban 7 évig igazolt sportolóként kézilabdáztam. Angol nyelven középfokon beszélek. Szabadidőmben sokat utazom és fotózásokon illetve forgatásokon is részt veszek. Idén januárban a Velencei Karnevál Szépe versenyen a legjobb színpadi jelenlétnek járó díjat nyertem el, később pedig július 29-én az a megtiszteltetés ért, hogy a balatonlellei Miss Olympians’ beach királynője lehettem. Legfőbb célom, hogy a szakmámban és a szépségiparban egyaránt sikeres legyek, továbbá egy rangos eseményen egyszer Magyarországot képviselhessem.