LION OFFICE DEBRECEN

Hibrid munkavégzésre alkalmas központ nyílik Debrecenben

Gazdaság Helyi hírek

Az IWG, – a hibrid munkamegoldások piacának első számú szolgáltatója, amelyhez a Spaces és a Regus brand is tartozik – 3 új helyszínen, összesen 3,730 négyzetméteren nyit újabb modern és rugalmas munkaterületet. A vállalat közleménye szerint a projektek az IWG-vel közös partneri együttműködésekben valósulnak meg, az irodapiacon már jól ismert és népszerű Regus márkanév alatt. Az IWG, a hibrid munkamegoldásokat kereső vállalkozások növekvő igényeire reagálva a következő évben világszerte 1000 új helyszínnel bővíti portfólióját.

A hibrid munkavégzés révén a vállalatok jelentősen alacsonyabb költségalappal dolgoznak, amely a cégeknek alkalmazottanként átlagosan akár 11 ezer dolláros megtakarítást jelenthet. Budapest VI. kerülete és Szentendre mellett Debrecen is otthont ad majd egy új centrumnak.

A Regus Debrecen a Lion Office Centerben található, mindössze tíz perc sétára a városközponttól, számos szolgáltatással, többek között magánirodákkal, tárgyalókkal, co-working és kreatív terekkel. Az új rugalmas munkaterület további 1,200 négyzetméterrel rel bővíti a Regus hazai portfólióját.

LION OFFICE DEBRECEN

Az épületek tulajdonosai mindhárom helyszínen az IWG platformját választották, hogy a hibrid munkavégzés iránt gyorsan növekvő keresleten keresztül maximalizálják ingatlanjaik megtérülését. A technológiai platformba évente mintegy 50 millió fontot befektető IWG hozzáférést biztosít partnereinek a vállalat teljes szakértelméhez, a design és fit-out, valamint az értékesítés és marketing támogatásokhoz.

A három új helyszín a legkülönbözőbb iparágakban működő cégek és induló vállalkozások számára biztosít munkaterületeket, az IWG Design Your Own Office szolgáltatása pedig lehetővé teszi, hogy az irodákat saját igényeik szerint rendezhessék be.

Budapest, Szentendre és Debrecen fontos üzleti csomópontok és ezzel ideális helyszínek, jelenlétünkkel további lendületet adunk terjeszkedési terveinknek. A kiváló minőségű, rugalmas munkaterületek iránti igény továbbra is növekszik, ahogy a hibrid munkavégzés válik az új sztenderddé. Nagyon örülünk az új partnerségeknek, amelyekkel a Regus márkánkat továbbfejlesztettük, és amelyek révén csúcsminőségű irodatereket kínálunk az épületekben

– mondta Mark Dixon, az IWG vezérigazgatója és alapítója.