Nyírmadánál letörte a sorompót egy teherautós

Helyi hírek

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság  közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. – közölte a police.hu

Egy eddig ismeretlen személyazonosságú járművezető 2023. június 23-án 13 óra 10 perckor közlekedett egy ismeretlen rendszámú tehergépjáművel a 41-es számú főúton Vásárosnamény irányából Nyíregyháza felé Nyírmada térségében. A járművezető a főút 39-40. kilométerszelvények között található vasúti átjáróban a fényjelző berendezés tilos jelzése ellenére behajtott, és az éppen lezáródó félsorompót letörte. A járművezető a cselekmény elkövetése után megállás nélkül tovább hajtott Nyíregyháza irányába.

A rendőrség kéri, hogy aki érdemleges információval rendelkezik a járművezetőről, vagy a baleset körülményeiről az jelentkezzen személyesen a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságon, vagy telefonon a 06-42-524-600-as számon. Bejelentést tehet a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is.