Hacsi Boglárka Magyarország Szépe 2023

Miss World Hungary 2023: itt a végeredmény, ő lett Magyarország Szépe

Bulvár Helyi hírek

Június 11-én rendezték a Miss World Hungary 2023 döntőjét. A Sarka Kata és Rogán Gaál Cecília nevével fémjelzett eseményt a Duna TV élőben közvetítette.

06.11.

Magyarország Szépe 2023: Hacsi Boglárka (Miskolc).

Magyarország Szépe Miss World Hungary győztes
A győztes 23 éves miskolci Hacsi Boglárka (k), valamint a 25 éves debreceni Szabó Orsolya, az első udvarhölgy (b) és a 20 éves budapesti Novák Zafír Bella, a második udvarhölgy (j) a Magyarország Szépe Miss World Hungary verseny döntőjén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2023. június 11-én. A szépségverseny győztese képviselheti Magyarországot a nemzetközi Miss World világdöntőn. MTI/Vasvári Tamás

Második helyezett: Szabó Orsolya (Debrecen), harmadik helyezett: Novák Zafír Bella (Budapest).

Szabó Orsolya Debrecen Magyarország szépe
Szabó Orsolya

A Közönségdíjas Hegyi Zsanett lett, a Miss Charity alverseny győztese pedig Hatos Kitti. A Duna televízió nézői a határon túlról is szavazhattak az általuk legszebbnek ítélt versenyzőre.

Hacsi Boglárka a Miss World Hungary cím birtokosa lesz egy éven át, és képviseli az országot a nemzetközi Miss World világdöntőn.
Idén először a szépségkirálynő jószolgálati munkájának kiemelt feladataként a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat arca lesz.

A nemzeti döntőt Somossy Barbara és Csitári Gergely vezette; a versenynek hagyománya van a közmédiában, a Miss World Hungary döntője 2014 óta itt látható. A műsorban idén már nem volt bikini tour, ehelyett egy úgynevezett fitt tour-ban vonultak végig a kifutón a versenyzők, sportruhában, emellett a már jól ismert kreatív tour-ban magyar tervezők kreációit viselték. Az estélyi és nemzeti öltözékeket idén is a zsűri egyik tagja, Merő Péter divattervező alkotta meg.

Új műsorelemként jelent meg a királynő tour, ahol az elmúlt hét év döntősei tértek vissza, felidézve a korábbi évek versenyeit.
Idén először két közösségi média arca is volt a produkciónak, két korábbi királynő személyében: a 2017-es győztes, jelenleg joghallgató Koroknyai Virág, valamint a 2019-es Miss World Hungary győztese, Nagypál Krisztina.

A legismertebb és legrégebbi szépségversenyt, a Miss Worldöt először 1951-ben rendezték meg, az elmúlt 72 évben változatlan céllal, hogy a szépséget a jótékonyság szolgálatába állítsák. A mindenkori világszépe nemzetközi karitatív feladatokat lát el, az általa felkarolt ügyek pedig kiemelt figyelmet kapnak. A világverseny szlogenje “Beauty with purpose” – azaz a szépség, céllal, ezért a Magyarország Szépe – Miss World Hungary egyik legfontosabb missziója továbbra is az, hogy felhívja a figyelmet a társadalmi felelősségvállalás fontosságára. A leendő nyertesnek fel kell karolnia egy jótékony ügyet, amelyet itthon és a világversenyen egyaránt képvisel.

A Magyarország Szépe 2023 zsűritagja, Borzi Vivien fotográfus a közmédia Család-barát műsorának vendégeként korábban elmondta, a szervezők idén is kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a királynőjelölteket minél több oldalról megismerhesse a közönség. Azt mondta, “a Miss World magyar fordulójának válogatóin a szépség mellett az önazonosságot, és a példaértékű személyiséget keressük. Fontosnak tartjuk, hogy a versenyzőnek legyen saját jótékonysági ügye, szerepvállalása is”. A versenyről további információk találhatók itt.

Magyarország Szépe Miss World Hungary verseny döntője
A 16 versenyző a Magyarország Szépe Miss World Hungary verseny döntőjén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2023. június 11-én. A szépségverseny győztese képviselheti Magyarországot a nemzetközi Miss World világdöntőn. MTI/Vasvári Tamás

21:55

Íme a top 5 mezőnye:

Koncz Patrícia,

Szabó Orsolya,

Hacsi Boglárka,

Novák-Zafír Bella,

Csasztvan Lilla.

 

21:30

10-re szűkült a mezőny, Szabó Orsolya képviseli mostantól Debrecent.

Sarka Kata mellett a következő Nagy Ő, Jákob Zoltán is zsűrizi a lányokat:

Sarka Kata és Jákob Zoltán Miss World Hungary 2023

20:43

Hamarosan eldől, hogy ki nyeri a versenyt.

Miss World Hungary döntő
A Titán együttesnek, A Dal 2023 győztesének és a Quack zenekarnak, A Dal 2023 döntősének közös produkciója a Magyarország Szépe Miss World Hungary verseny döntőjén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2023. június 11-én. A szépségverseny győztese képviselheti Magyarországot a nemzetközi Miss World világdöntőn. MTI/Vasvári Tamás

Debreceni versenyzőknek is szurkolhatunk a döntőben:

05.16.

A koronavírus-járvány miatti rövid kényszerszünet után számos újítással visszatérő nagyszabású gálaműsorba a felkészülési táborból tizenhatan jutnak be. A győztes egy évig viselheti a Miss World Hungary címet, emellett jószolgálati munkájának részeként a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat arca lesz – mondta el Somossy Barbara és Csitári Gergely, a verseny két műsorvezetője a bemutatón.

Az idei megmérettetésen újdonság lesz, hogy a versenyzők bikini helyett sportruhában vonulnak végig a kifutón. A kreatív tour-ban új műsorelem lesz a királynő tour, amelyben az elmúlt hét év döntősei térnek vissza, felidézve a korábbi évek versenyeit.

A Miss World Hungary döntője 2014 óta látható a közmédiában. Idén június 11-én 19 óra 45 perctől élőben sugározzák a nemzeti finálét. Idén először két közösségimédia-arca van a produkciónak, két korábbi királynő, a 2017-es győztes Koroknyai Virág, valamint a 2019-es Miss World Hungary Nagypál Krisztina személyében. Ők rendszeresen bejelentkeznek a közösségimédia-felületeken és beszámolnak a felkészülésről, a kulisszák mögött történő eseményekről.

A versenyen Debrecent két lány is képviseli. Nehéz Nóra bemutatkozásában ez olvasható:

„Nagyon optimista embernek tartom magam és igyekszem mindig a dolgok pozitív oldalát nézni.”

 


Szabó Orsolya pedig így mutatkozott be:

„Rendkívül empatikus embernek tartom magam, ami egy ilyen típusú világversenyen fontos, például a charity küldetésben.”


A fináléban a zsűritagok – mások mellett Rogán Cecília és Sarka Kata versenyigazgatók, valamint Kárász Róbert, a Duna Médiaszolgáltató kreatív igazgatója – szavazatainak összesítése után a legtöbb pontot szerző versenyző nyeri a Miss World Hungary címet és a lehetőséget, hogy részt vegyen a nemzetközi döntőn. Idén is lesz közönségdíjas, a nézők alapdíjas telefonszámon tudnak – a határon túlról is – voksolni az általuk legszebbnek ítélt versenyzőre.

A világverseny szlogenje “Beauty with purpose”, vagyis “Szépség, céllal”. Ezért a Magyarország Szépe – Miss World Hungary egyik legfontosabb missziója továbbra is az, hogy felhívja a figyelmet a társadalmi felelősségvállalás fontosságára: a leendő nyertesnek fel kell karolnia egy jótékony ügyet, amelyet itthon és a világversenyen egyaránt képvisel.

Brutális profitot termelt Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília cége

Most először van hivatalos alapítványi partnere a versenynek. A győztes a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat társadalmi nagykövete lesz egy éven keresztül, részt vesz a kommunikációban és szerepet vállal a társadalmi felelősségvállalási aktivitásokban.

Mint elhangzott, a közös felkészülés már elkezdődött, a versenyzők részt vettek fotózásokon, kisfilmforgatáson és hamarosan két hétre a felkészítő táborba vonulnak. A húsz versenyzőből négyen kiesnek a tábori alversenyeken, az élő adásban tizenhatan állhatnak a kifutóra. A felkészülésükről háttérműsor készül, amelyet a döntő előtti napon, június 10-én 19 óra 40 perctől láthatnak a Duna nézői A királynők útja címmel.

A kiválasztott húsz versenyző: Albutiu Réka (Budapest), Buzás Vanda (Eger), Csasztvan Lilla (Budapest), Gilicze Éva (Gyula), Hacsi Boglárka (Miskolc), Hatos Kitti (Sopron), Hegyi Zsanett (Szigetszentmiklós), Jagasics Maja Hedvig (Budapest), Koncz Patrícia (Budapest), Kovács Evelin (Budapest), Mészáros Alina (Budapest), Nagy Annamária (Kecskemét), Nagy Henrietta (Budapest), Nehéz Nóra (Debrecen), Novák Zafír Bella (New York), Oravecz Fruzsina (Salgótarján), Polgári Léda Anna (Miskolc), Snóbel Sára (Ózd), Szabó Orsolya (Debrecen) és Zieger Natasa (Budapest).