Debreceni közgyűlés Papp László polgármesterrel

Megvédte a debreceni Fidesz Papp Lászlót: “Varga Zoltán a politikai hulla”

Helyi hírek

Reagált a debreceni Fidesz-KDNP frakcióvezetője a DK-s Varga Zoltán keddi sajtótájékoztatójára, amelyen arról beszélt, hogy Papp László polgármester “Debrecen-ellenes”, és fegyelmi eljárást kezdeményeznek ellene.

Papp Viktor közleményében azt írja,

ha Varga Zoltánnak lenne önbecsülése, már régen befejezte volna politikai pályafutását, ugyanis bizalmat soha nem kapott a debreceniektől.

Akinek soha nem sikerült még a választók bizalmát megszereznie, annak nincs morális alapja arra, hogy bárkit politikai hullának nevezzen. Politikai hulla ő maga, ellentétben a polgármesterrel, aki 1998 óta – akár önkormányzati képviselői, akár polgármesteri választáson – minden esetben megszerezte a választók bizalmát – olvasható a közleményben.

A debreceni Fidesz-KDNP szerint azt a munkát, amelyet a polgármester végzett az elmúlt években – amely révén Debrecen Közép-Európa egyik legjelentősebb városává vált – elismerni kellene, nem becsmérelni.

Majd sorolják: felújított oktatási és köznevelési intézmények sokasága, kulturális intézmények fejlesztése, közte a Csokonai Fórum megépítése és a Csokonai Színház felújítása, ezen felül nagyléptékű közlekedésfejlesztési program, például a nyugati kiskörút megvalósítása, a Nyíl utca, a Hadházi út és a Bem tér csomópontjának átalakítása, a Bethlen utca és az Egyetem sugárút, továbbá a Kishegyesi út bővítése is az elmúlt évek sikerei közé sorolható, csakúgy mint az olyan jóléti beruházások, mint a Sziget-kék játszópark vagy az Aquaticum Debrecen Strand.

“Zajlott és zajlik a gazdasági élet dinamizálása, több ezer új munkahely létrehozása a városban annak érdekében, hogy a fiatalok hosszútávon Debrecenben maradjanak” – írja a kormánypárt debreceni frakciója.

Majd egy kérdés a végére: “Varga Zoltán mit tud letenni az asztalra?”