kiss szerelvény a nyugatiban

Féláron már érdemes vonattal utazni a SZIN-re

Gazdaság Helyi hírek Party Zone

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. az augusztus 24-27. közötti „SZIN” rendezvényre utazók részére 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít Szeged, Szeged-Rókus és Újszeged állomásokra.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Az elsőre a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonatok esetén az adott vonatra érvényes felárat szintén meg kell váltani.

Az utazás legkorábban 2022. augusztus 23-án 00:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb 2022. augusztus 28-án 23:59 óráig be kell fejezni. Ez a MÁV-START Zrt. Üzletszabályzatától és a Díjszabástól eltérően vonatkozik a 100 km vagy annál kisebb távolságra is.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak a rendezvény bélyegzőjével ellátva érvényes. A menetjegyek bélyegzése a rendezvény helyszínén, a Szeged Partfürdőfőbejáratánál, a MÁV-START Zrt. Információs pontjánál történik.

Fontos, hogy az alkalmi menettérti kedvezmény alapján kiszolgáltatott jegy nem érvényes a TramTrain járatain is!

A MÁV-START Zrt. a SZIN rendezvényre belépőjeggyel rendelkező, vonattal érkezők részére a rendezvény ideje alatt Utazási kupont biztosít, ennek kiadása a rendezvény helyszínén és idején a főbejáratnál, a MÁV-START Zrt. Információs pontjánál történik, valamint Szeged vasútállomás Ügyfélszolgálati irodájában is igényelhető 7:00 – 17:00 között.

Az Utazási kupon kizárólag a személypénztárban vagy a fedélzeten megváltott vasúti jegyekre adható ki, a rendezvényre szóló alkalmi menettérti menetjegyhez nem! A kuponról bővebben a SZIN oldalán lehet olvasni.

Nyitókép: MÁV-START