SZIN Szeged

Elköszön egymástól a bejárat és a kijárat a SZIN-en

Helyi hírek Party Zone

Komoly érdeklődésre számítanak a legnagyobb nyárzáró fesztivál, a Szegedi Ifjúsági Napok szervezői, ezért hosszú évek után elköszön egymástól a bejárat és a kijárat: egy új beléptető pontot alakítanak ki, hogy gyorsítsák a bejutást a SZIN-re, a leggyorsabbak pedig már a fesztivál előtt átvehetik a karszalagjukat.

Egy teljesen új helyszínen, megújult és modern beléptető pontot alakítanak ki a SZIN szervezői az idei Tisza-parti fesztiválra. Erre azért van szükség, mert az elővételes jegyeladás alapján azt látjuk, hogy nagyobb érdeklődés várható idén a fesztiválra és szeretnénk megkönnyíteni a látogatók bejutását – magyarázza Kolonics Erika, a SZIN főszervezője a fesztivál oldalán. A főszervező azt is elárulta: már csak 500 bérletet tudnak elővételben kiadni és a fesztiválra szóló kempingjegyek pedig már mind elfogytak.

A fesztiválozóknak segítség, hogy a megvásárolt jegyeket már előzetesen beválthatják karszalagra, ezzel elkerülhetik a hosszas sorban állást. A belépőket a fesztivál előtt, augusztus 18 és 21 között a Szegedi IH rendezvényközpontban 8:00 és 20:00 óra között lehet karszalagra becserélni. A szervezők tartogattak egy meglepetést is a 2022-es Szegedi Ifjúsági Napok bérletvásárlói számára: az első 2000 beváltott bérlet mellé az ország legmenőbb telefontokját adják ajándékba, a Mobilfox jóvoltából.

SZIN Szeged

Idén visszatérnek a világsztárok Szegedre, így érkezik Jason Derulo, Rag’n Bone Man, Tom Grennan, Alle Farben, A7S vagy a belga Joyhauser – mellettük itt búcsúztatja a nyarat a hazai zenei élet színe-java. A szervezők szerint a SZIN – immár az MVM energiájával – továbbra is a “legzsebbarátabb” szezonzárót ígéri, de igyekezni kell, mert a jegyek már nagyon fogynak. A kiadható bérletekből már alig lehet kapni, de érdemes elővételben megvásárolni a napi belépőt is.

– ka –

Nyitókép: szin.org

Kövessen bennünket a Facebookon a legfrissebb szegedi hírekért!