Ételosztás Debrecenben

Megint lesz ételosztás Debrecenben, várják a lakosság segítségét is

Helyi hírek

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete várja a nehéz sorsú debrecenieket, szokásos ingyenes ételosztásán, a hónap utolsó vasárnapján.

Vendégségbe hívjuk a nehéz sorsú felebarátainkat 2022. március 27-én (vasárnap) 11:00-12:00 óra között Debrecenben új helyszínen, a
vasútállomás és a 2.sz posta (Debrecen, Petőfi tér 1/c) előtti területre. A Petőfi téri parkot ugyanis átalakítják, és így ott nem tarthatunk ételosztást.

Jelezzük, hogy összesen 150 fő részére tudunk meleg ételt biztosítani. A menü a korábbi kérésnek megfelelően töltött káposzta lesz, friss kenyérrel, péksüteménnyel. A járványügyi szabályok alapján előre kidobozolt ételt biztosítunk. Helyszíni fogyasztás nincs.

Tudjuk, nem sok, amit adni tudunk, de mindezt jó szívvel tesszük. Szeretnénk, ha többen is mellénk állnának, nem szelfit készíteni, hanem kétkezi munkát végezni a magyar társadalom legelesettebbjei érdekében.

Itt, a mi térségünkben is sok ezren várják a segítő kezet, az emberi szót, szeretnének emberhez méltó életet élni. Hívunk mindenkit, aki segíteni szeretne, két kézzel, vagy anyagi támogatással.

Várjuk a debreceni lakosok adományait is, elsősorban tartós élelmiszert, gyümölcsöt, burgonyát.

Aki szeretne segíteni, támogatást adni, az alábbi telefonszámon jelezheti:

Mobil (a hét minden napján): +36 30 9841 963

Átutalással: Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete számlaszáma: Polgári Bank ZRT 612 00261-11059802

A közleménybe kérjük beírni: ételosztás, 2022

– olvasható az egyesület közleményében.