Szilveszteri buli lesz Debrecenben a Kossuth téren

Helyi hírek

Boldog Új Évet, Debrecen! – ezzel a jó kívánsággal tizenötödik éve búcsúztatjuk az óévet a Kossuth téren. Az év legvidámabb és leghangosabb napján több ezren szórakozunk együtt egy-két pohár forralt bor társaságában. Az est a Lángoló Csigák Tűzzsonglőr  Csapat látványos előadásával veszi kezdetét 21 órakor. Dj Sunny retro válogatással szórakoztatja az utcabálozókat. A hangulat fokozásáról a „Debrecen Hangja” tehetségkutató verseny előző évi felfedezettjei, valamint a Feeling és a Fantasy Táncstúdiók fantasztikus táncosai gondoskodnak.

Éjfélkor Sánta Ana Ester (hegedű) és Lehner Zalán (ének), a “debreceni Nyilas Misi” közreműködésével közösen elénekeljük a Himnuszt.  A Református Nagytemplom harangjai fölzúgnak, és elkezdődik a tűzijáték.  A rakétákat ezúttal a régi városháza épülete elől lövik fel, ezzel is megóvva az esetleges károsodástól a Nagytemplom felújított vörösréz tetőzetét. A tűzijáték és a pezsgős koccintás után ismét fölpörög az utcabál és hajnalig lehet folytatni a szórakozást az év első bulijában.

Időpont: 2014. december 31, Szerda (21:00)
Kategória: nincs…
Helyszin: Kossuth tér

Szilveszteri közreműködők:
Bíró Judit, Márkus Luca, Dánielfy Gergely, Sánta Ana Ester, Lehner Zalán, Dj Sunny, Fazekas László, Feeling Táncstúdió, Fantasy Táncstúdió, Lángoló Csigák Tűzzsonglőr Csapat