Elindult a Mozdulj, Debrecen! iskolaprogram

A program részleteiről sajtótájékoztató keretében számolt be Széles Diána, Debrecen alpolgármestere, Papp Csaba, a Debreceni Alapellátási és Egészségfejlesztési Intézet (Daefi) igazgatója és Becsky András, a Debreceni Sportcentrum Kft. ügyvezető igazgatója és Czifra Ildikó intézményvezető 2023. október 3-án a Debreceni Lorántffy Zsuzsanna Általános Iskolában.

Oláh Heléna

Oláh Heléna: “Gyermekkoromtól készültem arra, hogy én is felléphessek a zenekarral” – interjú

Oláh Heléna 23 éves anya és énekesnő. Csodálatos hangját évek óta hallhatjuk a hazai fesztiválok nagyszínpadán, televíziós műsorokban és híres magyar együttesek oldalán. A fiatal anyuka Debrecenben él párjával és hatéves kislányukkal. Mesélt nekünk pályája kezdetéről, a mélyszegénységben élőkről, hogy miért szereti Debrecent, és arról is, hogy milyen érzés fellépni a harmincéves Parno Graszt zenekar […]

Attila mécsesek

Jogerős ítéletet hirdettek Attila gázolójának ügyében

A másodfokon eljáró Debreceni Törvényszék jogerősen helybenhagyta a Debreceni Járásbíróság első fokon hozott ítéletet, vagyis 6 hónap fogházbüntetésre ítélték az ismert debreceni hajléktalant, Rostás Attilát elgázoló sofőrt, amit 2 év próbaidőre felfüggesztettek, emellett 2 év 4 hónapra eltiltották a járművezetéstől.