Kiváló dolgozóit díjazta a Debreceni Egyetem Orvosi Kara

Kiváló dolgozóit díjazta a Debreceni Egyetem Orvosi Kara

Egyetem

A Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karának tíz munkatársa vehetett át kitüntetést a Kenézy Villában tartott ünnepségen 2023 május 15-én. Az elismerést a dolgozók több éves kiváló szakmai tevékenységéért ítélte oda az ÁOK vezetése.

Évtizedes szakmai munkájukkal önök sokat tettek a Debreceni Egyetem és a kar fejlődéséért. Ez a díj azonban nemcsak a köszönet, hanem a jövőbe vetett bizalom kifejezése is. Azt kérem, hogy ilyen magas színvonalon folytassák szakmai tevékenységüket, és együtt dolgozzunk azért, hogy a kar megtartsa, illetve javítsa elismertségét

– hangsúlyozta köszöntőjében Mátyus László, a DE Általános Orvostudományi Kar dékánja.

Az ÁOK Kiváló Dolgozója kitüntetésre az Általános Orvostudományi Kar szervezeti egységei, intézetei terjesztették fel javaslataikat. A jelöltek közül a kar vezetése választotta ki a kitüntetetteket.

A Debreceni Egyetem számára kiemelten fontos az oktatás, a gyógyítás és a kutatás egysége. Jelenlétemmel is ezt az egységet képviselem, illetve azt a kiváló szakmai együttműködést és összefogást, amely a kar és a Klinikai Központ között kialakult. Köszönöm önöknek, hogy minden területen kiválóan helyt álltak

– mondta a hétfői ünnepségen Szabó Zoltán, a DE Klinikai Központ elnöke.

Az ÁOK Kiváló Dolgozója kitüntetést Bánfalvi Attila, a Magatartástudományi Intézet egyetemi docense, Lontay Beáta, az Orvosi Vegytani Intézet egyetemi docense, Trencsényi György, az Orvosi Képalkotó Intézet egyetemi docense, Varga Balázs, a Farmakológiai és Farmakoterápiai Intézet adjunktusa, Gáti Brigitta, a Biokémiai és Molekuláris Biológiai Intézet ügyvivő-szakértője, Justyákné Tóth Andrea, az Immunológiai Intézet laboratóriumi kisegítője, Karányi Zsolt, a Belgyógyászati Intézet tudományos segédmunkatársa, Kovács Judit Erika, az Idegennyelvi Központ nyelvtanára, Nagy Edina, a Biofizikai és Sejtbiológiai Intézet laboratóriumi asszisztense és Szabó Éva, az Anatómiai, Szövet- és Fejlődéstani Intézet szakmai szolgáltatója vehette át a Kenézy Villában rendezett hétfői ünnepségen.