Szilvássy Zoltán rektor

Államtitkári dicséretet kapott a Debreceni Egyetem működési modellje

A debreceni modell inspirálta azt a megújult felősoktatást, amely egyszerre autonóm, a magyar nemzet és a magyar gazdaság érdekeit szolgálja, rugalmas és versenyképes – mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára pénteken a Debreceni Egyetem (DE) gazdasági évindító partnertalálkozóján.

Bodor Miklós debreceni klinika

Országos szakfelügyelő főorvossá nevezték ki a Debreceni Egyetem Klinikai Központ részlegvezetőjét

Országos szakfelügyelő főorvossá nevezték ki Bodor Miklóst, a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Belgyógyászati Klinika Endokrinológiai Részlegének vezetőjét. A szakember célja, hogy szakfelügyelői tevékenységével is hozzájáruljon a belgyógyászat, endokrinológia, diabétesz és anyagcsere betegségek szakterületének fejlődéséhez, a betegellátás színvonalának további emeléséhez.

Debreceni klinika kiváló dolgozók

Mindent a betegért. Kiváló dolgozóit díjazta a Debreceni Egyetem Klinikai Központ

Átadták a Klinikai Központ Kiváló Dolgozója Kitüntetés és Jutalomdíjat. A magyar ápolók napja alkalmából nyolc szakdolgozó vehette át az elismerést magas színvonalú és példamutató szakmai munkájáért a Debreceni Egyetemen rendezett hétfői ünnepségen. Az ünnepi eseményen Elnöki Díszoklevél adományozására és főorvosi kinevezések átadására is sor került.

Papp László Debrecen zöld kódex

Debrecen Zöld Kódexéről egyeztetett a városvezetés a Debreceni Egyetem szakembereivel

Debrecen Környezetvédelmi Programja, a Zöld Kódex társadalmi egyeztetésének fontos állomásaként tartottak kerekasztal-beszélgetést a Kölcsey Központban. A Debreceni Egyetem szakemberei is közreműködtek a környezetvédelmi program készítésében a Zöld Munkacsoport tagjaival együttműködve – számolt be az egyetem sajtóirodája.