Gyermekklinika Országos Jótékonysági Vadászat Közhasznú Nonprofit Kft.

“Jótékonysági vadászatból” kalapoztak össze egymillió forint értékű műszert a debreceni Gyermekklinikának

Vér- és infúzió melegítőt, illetve kézi pulzoximétert (EKG-val) szerzett be a Gyermekklinika Alapítványa „Gyermekeinkért” az Országos Jótékonysági Vadászat Közhasznú Nonprofit Kft. adományából.

Ács Géza, a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar címzetes egyetemi docense

Elhunyt Ács Géza, a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar címzetes egyetemi docense

Életének 84. évében elhunyt Ács Géza, a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar címzetes egyetemi docense. Ács Géza 1939-ben született Mándokon. Orvosi diplomáját 1963-ban szerezte a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvoskarán.

Új vezetőket kapott a Debreceni Egyetem Klinikai Központ

Új vezetőket kapott a Debreceni Egyetem Klinikai Központ

A Debreceni Egyetem Klinikai Központ integrációs folyamatának eredményeként több új szervezeti egység jött létre. Június elsejével kezdi meg működését az integrált Orvosi Képalkotó-, az integrált Bőrgyógyászati-, illetve az integrált Gyermekgyógyászati Klinika, valamint a Betegirányító Központ. Az intézmények vezetői pénteken vették át kinevezésüket.

Ökoképzés indul a Debreceni Egyetemen

Az ökológiai gazdálkodást támogató alapképzést indít a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kara – jelentette be Harsányi Endre agrár- és élelmiszertudomány fejlesztéséért felelős ágazatfejlesztési rektorhelyettes szerdán az egyetem Látóképi Növénytermesztési Kísérleti Telepén rendezett konferencián.

Dr. Adorján Gusztáv Tamás Emlékkonferencia

A védőnők és a szülésznők szerepéről tanácskoztak a Debreceni Egyetemen

A védőnői és a szülésznői hivatás aktuális szakmai tapasztalatairól és kihívásairól tanácskoztak a szakemberek a Várandósság hete programsorozathoz kapcsolódóan rendezett tudományos konferencián a Debreceni Egyetem Egészségtudományi Karán.

Biztonságtudatosságról kaptak leckét a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar

A biztonságtudatosságról kaptak leckét a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar hallgató és oktatói

Az Alkotmányvédelmi Hivatal főigazgatója, Bárdos Szabolcs nemzetbiztonsági vezérőrnagy tartott előadást a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar hallgatóinak, oktatóinak és a partnercégek képviselőinek az intézmény gazdasági konferenciáján. A csütörtöki rendezvényen a gazdaság-, vállalatbiztonság aktuális kérdései kerültek előtérbe.

Csodaszobát adtak át a debreceni gyermekklinikán

Csodaszobát adtak át Debrecenben a Gyermekgyógyászati Klinikán

A Gyermekklinika Alapítványa ” Gyermekeinkért” alapítvány részére egy felszerelt fejlesztőszobát, úgynevezett CsodaSzobát adományozott a CsodaCsoport Alapítvány több mint 11 millió forint értékben. A helyiségben a gyermekek fejlesztéséhez szükséges eszközök, diagnosztikai tesztek, illetve egy robotikai készülék kapott helyet. Az adományt ünnepélyesen kedden adták át a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinikán.